Hiihtolomamenu

Hiihtolomamenu

Anton&Antonin hiihtolomamenu 

Kokkaa hiihtolomalla koko perheelle maistuvia herkullisia ja simppeleitä klassikkoruokia. Kokosimme sinulle kauppalistoineen kolmen aterian reseptikokonaisuuden, mikä sisältää yhden kalaruoan, yhden liharuoan ja yhden vegeruoan. 

Kokonaisuus on pienin muunnoksin A&A Ruokakassista 5/2023 ja reseptit ovat toimiviksi testattu. 

Kermainen kirjolohikeitto & mallasleipää - reseptiin
Klassinen lasagne tuorepastasta & appelsiinisalaatti - reseptiin
Maalaissalaatti paistetuilla perunoilla - reseptiin

 

Alta löydät ostoslistan sekä listauksen mausteista ja muista.

Suosittelemme valmistamaan ateriat tässä järjestyksessä, jotta saat nauttia raaka-aineista tuoreimmillaan.

Herkullista lomaa toivottaa Anton&Anton! 

Ostoslista:
1 kg perunoita
500 g porkkanoita
1 palsternakka
1 purjo
500 g kirjolohikuutioita esim. Kalaonni (tai kirjolohta)
3 dl kuohukermaa
1 luomusitruuna
1 ruukku tilliä
1 mallasleipä (esim. Väyrysen Leipomon)
1 sipuli
1 valkosipuli
noin 400 g naudan jauhelihaa
2 prk (á 400 g) tomaattimurskaa
250 g tuorepastalevyjä
2 palloa mozzarellaa
2 salaattia
2-3 appelsiinia
1 kpl kananmunia
1 prk valkoisia papuja
1 punasipuli

Mausteet ja muut:
(oliivi)öljyä
suolaa & mustapippuria
hunajaa ja/tai sokeria
viinietikkaa
jyväsinappia (tai esim. dijon-)
1 ½ kasvis- tai kalaliemikuutio
balsamicoa (tai ½ dl punaviiniä)
liha- tai kasvisfondia (tai -kuutio)
timjamia tai oreganoa
valkopippuria
muskottia

 

Vinkki! Älä vietä koko lomaa keittiössä vaan oikaise näin!


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.