Mikä Anton & Anton?
Pikkasen parempaa

Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille Porvoossa vuonna 2008. Nykyään valmistamme hyvän omantunnon valmiita aterioita omassa keittiössämme, joita myydään lukuisilla jälleenmyyjllämme.

Lite Bättre
Koska ruoka on nautinto

Pikkasen parempaa, koska enemmän oikeita raaka-aineita, vähemmän lisäaineita.

Pikkasen nätimpää, koska me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme.

Pikkasen parempaa, koska tuore liha on aina kotimaista.

Pikkasen parempaa, koska hyvä mieli on terveellistä.

Pikkasen parempaa, koska etsimme uusia juttuja maailmalta ja parannamme vanhoja klassikoita.

Pikkasen parempaa, koska kaikki tehdään arvojen pohjalta, ilman oikoteitä.

Arvomme
Maku on ykkönen

Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. 

Me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme. Maku on ykkönen. Ja mitä paremmalta ruoka näyttää, sitä paremmalta se maistuu. Haluamme, että hyvä ruoka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ulottuu aina mausta ja ulkonäöstä pakkauksiin asti. 

Arvomme
Läheltä ja parempaa

Välitämme ympäristöstämme. Meitä ohjaa vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä on oikein hyvää. Ruoan pitää olla puhdasta, siis karsittu turhista lisäaineista. Pienet asiat läheltä ovat yleensä parempia sekä ilmastolle, eläimille että meille suomalaisille.

Suosimme lähituottajia, kotimaisuutta ja sesonkiruokaa. Valitsemme aina ympäristöä vähän kuormittavia pakkauksia. 

Arvomme
Palvelua ja uuden etsimistä

Voinks mä auttaa sua? Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Teemme asiat helpoiksi astumalla asiakkaiden saappaisiin ja ehdottelemme juttuja, joista tulee hyvä mieli. Sillä hyvä mieli on terveellistä, vaikka kaikki herkut eivät olisikaan. 

Meitä vie eteenpäin jatkuva uuden etsiminen. Tavoitteemme on tarjota aina vaan parempaa ruokaa. Kun kehityksen rattaat ovat pyörähdelleet perässämme, me olemme aina löytäneet uusia juttuja milloin mistäkin – vaikkapa Sipoosta, Lontoosta tai Tukholmasta. Maku on nimittäin siitä mahtava asia, että sitä kehittävät miljoonat loistavat kokit ympäri maailmaa.