Kuka Anton&?

Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille Porvoossa vuonna 2008. Nykyään valmistamme hyvän omantunnon valmiita aterioita omassa keittiössämme, joita myydään lukuisilla jälleenmyyjillämme.

Arvomme
Maku on ykkönen

Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. 

Me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme. Maku on ykkönen. Ja mitä paremmalta ruoka näyttää, sitä paremmalta se maistuu. Haluamme, että hyvä ruoka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ulottuu aina mausta ja ulkonäöstä pakkauksiin asti. 

Arvomme
Läheltä ja parempaa

Välitämme ympäristöstämme. Meitä ohjaa vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä on oikein hyvää. Ruoan pitää olla puhdasta, siis karsittu turhista lisäaineista. Pienet asiat läheltä ovat yleensä parempia sekä ilmastolle, eläimille että meille suomalaisille.

Suosimme lähituottajia, kotimaisuutta ja sesonkiruokaa. Valitsemme aina ympäristöä vähän kuormittavia pakkauksia. 

Arvomme
Palvelua ja uuden etsimistä

Meitä vie eteenpäin jatkuva uuden etsiminen. Tavoitteemme on tarjota aina vaan parempaa ruokaa. Kun kehityksen rattaat ovat pyörähdelleet, me olemme aina löytäneet uusia juttuja milloin mistäkin – vaikkapa Sipoosta, Lontoosta tai Tukholmasta. Maku on nimittäin siitä mahtava asia, että sitä kehittävät miljoonat loistavat kokit ympäri maailmaa.