MIKÄ ANTON&ANTON?

Ihan alun perin Anton&Anton syntyi, koska Suomesta puuttui iloinen ja inspiroiva ruokakauppa. Kun ruoan tekeminen ja yhdessä syöminen on niin ihanaa, miksi sen ostamisen pitää olla niin hirveää? Puulta maistuvalla bisneskielellä ilmaistuna olemme multi-concept food brand. Se tarkoittaa, että kehitämme koko ajan uusia tapoja ilahduttaa ja inspiroida asiakkaitamme. Tällä hetkellä meillä on korttelikauppoja, ruokakassipalvelu, yritysmyynti, catering-palvelu ja lisää on luvassa ;) Taistelussamme ketjumyllyjä vastaan oma motivaatiomme on selkiintynyt. Syy nousta sängystä on se, että meillä on tarinoita kerrottavina. Kun näemme uuden ruokajutun, meidän on pakko kertoa siitä heti toisillemme ja koko maailmalle.

Lupaus 1: Aina ideoita ja inspiraatiota

Mitä syötäisiin tänään? Siihen kysymykseen meillä on aina vastaus. Kysy vaikka myyjiltämme tai tilaa A&A Ruokakassi, jossa on kolme kivaa reseptiä joka viikko. Me kierrämme maailmaa ja maaseutua, jotta sinä löytäisit sen kotioveltasi. Moni juttu on tullut meidän kauttamme Suomeen ja olemme aina avoimia uusille ideoille.

Lupaus 2: Herkullista ruokaa, jolla on tarina

Oletko sinä ehdoton ruoan suhteen? Emme mekään. Se voi olla lähiruokaa, luomuruokaa, sesonkiruokaa tai muuten eettistä ruokaa. Esimerkiksi kauramaidossa ei ole kalsiumia, jos se on luomua. Siksi pidämme molemmat vaihtoehdot hyllyssä. Mutta yksi asia on varma: A&A:ssa ruoan alkuperä tunnetaan. Sillä on tarina. Me elämme muiden yrittäjien kanssa symbioosissa ja olemme ylpeitä myös heidän tarinoistaan.

Lupaus 3: Parasta palvelua

Otamme asiakkaan aina tosissamme. Tietäisitpä vain, mitä se tarkoitti vaikkapa silloin, kun ruokakassipalvelumme oli vielä nuori. Jos kasseista puuttui jotain, kiersimme kiikuttamassa tavaraa milloin Herttoniemessä ja milloin Kauniaisissa. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja palvella palvelumuotoilijoita apuna käyttäen ja asiakkaitamme kuunnellen. Tuleeko sinulla jotain mieleen?