Me Antonilla rakastamme hyvää ruokaa. Parhaimmillaan se on myös vastuullista, kotimaisista upeista raaka-aineista valmistettua ja hivelee myös silmää. Kuten tämä meidän joulumenumme. Olemme koonneet sinulle ihanan ja helposti valmistuvan juhlavan menun rakastetuimmista resepteistämme. Alkupalana kotimaisia kaloja suosikkiamme skagenia unohtamatta, pääruoaksi riistaa, mikä on lihoista aina paras valinta ja jälkiruoaksi helposti näyttävä pavlova.
Anton&Antonin joulumenu
Alkupalaksi kalapöytä
- Kylmäsavulohiseläke
- Skagenröra
- Karpalo-rosmariinisilakat
- Piparjuurikastike
- Perunoita & Mallaslimppua
Pääruoka
-
Peuran ulkofileetä ja duchesse-perunoita mustaherukkakastikkeella, pikkelöidyillä sienillä ja rapealla lehtikaalilla
Tai
- Siikaa saaristolaisleipäkuorrutteella ja vihreää perunapyreetä sahrami-valkoviinikastikkeella, pikkelöidyillä sienillä ja rapealla lehtikaalilla
Jälkiruoka
- Jouluinen pavlovakranssi kermavaahdolla, suolakinuskilla, karpaloilla, pistaaseilla ja rosmariinilla
Vinkki! Valmista alkupalan silakat, skagenröra ja piparjuurikastike sekä pääruoan pikkelöidyt sienet jo edellisenä päivänä ja säilytä jääkaapissa. Valmista myös pääruoan lehtikaali ja jälkiruoan marenki edellisenä päivänä ja säilytä kuivassa paikassa (ei jääkaapissa).
Jätä kommentti