Niin kuin tiedätte, me Anton&Antonilla rakastamme skagenia ja suolakinuskia.
Nämä juhlatunnelman tuovat herkut sopivat hienosti tähtitorttujen täytteeksi – ja tarjottavaksi itsenäisyyspäivänä tai vaikkapa pikkujouluissa. Niin helppoa ja herkullista: Paista 12 kpl tähtitorttuja ilman täytettä, anna jäähtyä, täytä ja nauti!
6 annosta
Valmistusaika: noin 20 minuuttia
SKAGENTORTUT:
½ pieni punasipuli
3-4 rkl tilliä hienonnettuna
150 g sulatettuja tai valutettuja katkarapuja
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
1 tl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
6 kpl paistettuja tähtitorttuja
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös tilli.
- Yhdistä kaikki ainekset. Jos et käytä skagenia heti, säilytä se jääkaapissa.
- Jos tortut ovat paistuneet kovin korkeiksi, paina lyttyyn keskeltä. Täytä tortut skagenilla ja koristele tillillä.
SUOLAKINUSKITORTUT:
6 kpl paistettuja tähtitorttuja
noin 1 ½ dl suolakinuskia (valmista tai itsetehtyä)
noin 1 dl pakastettuja mustikoita (tai puolukoita)
kanelia
- Valuta kullekin tortulle reilun ruokalusikallisen verran kinuskia. Ripota päälle marjoja ja mausta ripauksella kanelia.
Jätä kommentti