Skagen- ja suolakinuskitortut

Skagen- ja suolakinuskitortut

Joulutorttuja täytettynä skagenilla
Niin kuin tiedätte, me Anton&Antonilla rakastamme skagenia ja suolakinuskia.
Nämä juhlatunnelman tuovat herkut sopivat hienosti tähtitorttujen täytteeksi – ja tarjottavaksi itsenäisyyspäivänä tai vaikkapa pikkujouluissa. Niin helppoa ja herkullista: Paista 12 kpl tähtitorttuja ilman täytettä, anna jäähtyä, täytä ja nauti!

6 annosta 
Valmistusaika: noin 20 minuuttia

SKAGENTORTUT:

½ pieni punasipuli
3-4 rkl tilliä hienonnettuna
150 g sulatettuja tai valutettuja katkarapuja
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
1 tl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa

6 kpl paistettuja tähtitorttuja

  1. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös tilli.
  2. Yhdistä kaikki ainekset. Jos et käytä skagenia heti, säilytä se jääkaapissa.
  3. Jos tortut ovat paistuneet kovin korkeiksi, paina lyttyyn keskeltä. Täytä tortut skagenilla ja koristele tillillä.

 

SUOLAKINUSKITORTUT:

6 kpl paistettuja tähtitorttuja
noin 1 ½ dl suolakinuskia (valmista tai itsetehtyä)
noin 1 dl pakastettuja mustikoita (tai puolukoita)
kanelia

  1. Valuta kullekin tortulle reilun ruokalusikallisen verran kinuskia. Ripota päälle marjoja ja mausta ripauksella kanelia.

 


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu hCaptcha-tunnistuksella, ja hCaptchan tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.