One pot kana-parsakaalipasta

One pot kana-parsakaalipasta


One pot kana-parsakaalipasta valmistuu näppärästi yhdessä kattilassa. Ainekset kattilaan, kansi päälle ja noin vartin päästä ruoka on valmis. Helpommaksi ei arkiruoan valmistus juuri voisi mennä. 

Neljälle
Valmistusaika: noin 25 minuuttia

AINEKSET:

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali
3 rkl öljyä
noin 400 g broilerin fileesuikaleita
⅔ tl suolaa
2 tl currya (ja/tai 1 tl kurkumaa)
1 ½ tl paprikajauhetta
noin 8 dl pastaa esim. fusilli
10 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
1 prk kaurakermaa
½ luomu sitruunan mehu (säästä loput kalan kanssa)
noin ½ tl mustapippuria myllystä

TEE NÄIN:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja suola ja paista muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää kattilaan sipulit, curry (ja/tai kurkuma), paprikajauhe, parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio. Sekoita ja keitä keskilämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  3. Lisää kaurakerma, sitruunamehu ja mustapippuria myllystä, kääntele ja anna kiehahtaa.
  4. Nosta kattila liedeltä ja anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua. 

Vinkki! Kokeile tähän reseptiin kotimaista Birkkalan spelttipastaa! 


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.