One pot kana-parsakaalipasta valmistuu näppärästi yhdessä kattilassa. Ainekset kattilaan, kansi päälle ja noin vartin päästä ruoka on valmis. Helpommaksi ei arkiruoan valmistus juuri voisi mennä.
Neljälle
Valmistusaika: noin 25 minuuttia
AINEKSET:
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali
3 rkl öljyä
noin 400 g broilerin fileesuikaleita
⅔ tl suolaa
2 tl currya (ja/tai 1 tl kurkumaa)
1 ½ tl paprikajauhetta
noin 8 dl pastaa esim. fusilli
10 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
1 prk kaurakermaa
½ luomu sitruunan mehu (säästä loput kalan kanssa)
noin ½ tl mustapippuria myllystä
TEE NÄIN:
- Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja suola ja paista muutaman minuutin ajan.
- Lisää kattilaan sipulit, curry (ja/tai kurkuma), paprikajauhe, parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio. Sekoita ja keitä keskilämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
- Lisää kaurakerma, sitruunamehu ja mustapippuria myllystä, kääntele ja anna kiehahtaa.
- Nosta kattila liedeltä ja anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
Vinkki! Kokeile tähän reseptiin kotimaista Birkkalan spelttipastaa!
Jätä kommentti