Lempeä tomaattinen kalakeitto

Lempeä tomaattinen kalakeitto

Neljälle
Valmistusaika: 25 minuuttia

AINEKSET:

1 ps perunoita
(1 sipuli)
1 l vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio
1 prk tomaattimurskaa
1 tl sokeria
n. 600 g kuhafileetä
1⁄2 luomu sitruunan mehu
1⁄2 rs tuorejuustoa
1⁄2 tl mustapippuria
(suolaa)
1/3 ruukku persiljaa

TEE NÄIN:

1. Kuori ja paloittele perunat (ja sipuli).

2. Kuumenna kattilassa vesi, liemikuutio ja tomaattimurska. Lisää kattilaan paloitellut perunat (ja sipulit) sekä sokeri. Keitä 5-10 minuuttia, kunnes perunat ovat napakan kypsiä.

3. Perunoiden kypsyessä paloittele kuha ja purista palojen päälle luomu sitruunanmehu.

4. Lisää kuhan palat ja tuorejuusto kattilaan ja keitä vielä muutama minuutti.

5. Siirrä kattila liedeltä, mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

6. Hienonna persilja varsineen.

7. Anna keiton vetäytyä hetki, ripottele päälle persiljasilppu ja tarjoa ruisleivän kanssa.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.