
Neljälle
Valmistusaika: 25 minuuttia
AINEKSET:
1 ps perunoita
(1 sipuli)
1 l vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio
1 prk tomaattimurskaa
1 tl sokeria
n. 600 g kuhafileetä
1⁄2 luomu sitruunan mehu
1⁄2 rs tuorejuustoa
1⁄2 tl mustapippuria
(suolaa)
1/3 ruukku persiljaa
TEE NÄIN:
1. Kuori ja paloittele perunat (ja sipuli).
2. Kuumenna kattilassa vesi, liemikuutio ja tomaattimurska. Lisää kattilaan paloitellut perunat (ja sipulit) sekä sokeri. Keitä 5-10 minuuttia, kunnes perunat ovat napakan kypsiä.
3. Perunoiden kypsyessä paloittele kuha ja purista palojen päälle luomu sitruunanmehu.
4. Lisää kuhan palat ja tuorejuusto kattilaan ja keitä vielä muutama minuutti.
5. Siirrä kattila liedeltä, mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
6. Hienonna persilja varsineen.
7. Anna keiton vetäytyä hetki, ripottele päälle persiljasilppu ja tarjoa ruisleivän kanssa.
Jätä kommentti