Kanatortillat mango-kirsikkatomaattisalsalla

Kanatortillat mango-kirsikkatomaattisalsalla

Tortillat täytettynä kanalla, mango-tomaattisalsalla, salaatilla ja majoneesikastikkeella

Kevättalven sesongissa on ihanan makea mango, mikä sopii makeiden ruokien lisäksi mainiosti myös etenkin tacojen ja tortillojen sisään.
Kanatortillat ovat helppo valmistaa, koko perheen suosikki ja arkeakin kivasti piristävä herkkuruoka! 


Neljälle
Valmistusaika: noin 35 min

AINEKSET:

1 rs kirsikkatomaatteja
1-2 mangoa
1 valkosipulinkynsi
½ lime
½ tl suolaa & ½ tl mustapippuria

noin 500g broilerin fileesuikaleet 
öljyä paistamiseen
1 rkl soijaa tai ¾ tl suolaa
2 tl juustokuminaa
1 tl savupaprikaa

1 pkt maissitortilloja

1 salaatti
noin 2 dl majoneesia, esim. paprika- tai chili-

TEE NÄIN:

  1. Valmista ensin salsa. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja paloittele mango pienehköiksi kuutioiksi. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kirsikkatomaatit, mangokuutiot ja valkosipuli kulhossa ja mausta limemehulla, suolalla ja mustapippurilla. Jätä maustumaan.
  2. Paista fileesuikaleet. Kuumenna öljy pannussa ja paista fileekuutiot kypsiksi. Mausta suolalla tai soijalla sekä juustokuminalla ja/tai savupaprikalla.
  3. Lämmitä maissitortillat mikrossa tai kuivalla pannulla.
  4. Täytä tortillat kirsikkatomaatti-mangosalsalla, kanalla, salaatilla ja majoneesilla. 

Vinkki! Leikkaa mango pituussuunnassa molemmilta puolilta mahdollisimman läheltä kiveä. Saat aikaan kaksi ns. litteää venettä. Viillä veitsellä paloihin ristikko. Viillä vain hedelmälihaa, älä kuorta. Paina kuorta sisään, niin että kuutiot nousevat ylös ja esiin ja leikkaa ne irti. Kuori ja leikkaa vielä kiveen jäänyt hedelmäliha.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.