Itsetehdyt nachot

Itsetehdyt nachot


Neljälle
Valmistusaika: noin 20 minuuttia

AINEKSET:

1 pkt (noin 250 g) maissitortilloita 
noin 2 dl öljyä paistamiseen
½ tl suolaa

TEE NÄIN:

Leikkaa (tai anna lapsille tehtäväksi) tortillat saksilla neljään osaan. Kuumenna korkeareunaisessa paistinpannussa noin 3 rkl öljyä ja paista noin 6 tortillapalaa kerralla rapeaksi nachoiksi (noin 1–2 min). Käännä paistamisen aikana esim. keittiöpihdeillä tai lastalla. Nosta talouspaperin päälle valumaan ja ripota päälle hiukan suolaa. Lisää 1–2 rkl öljyä ja paista seuraavat 6 nachoa – jatka kunnes kaikki nachot on paistettu.

Tarjoa vaikkapa salsan, guacamolen, juustokastikkeen, kurpitsavoin tai muun mieluisan dipin kanssa. 


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.