City testasi huimaan suosioon nousseen palvelun

City testasi huimaan suosioon nousseen palvelun

 

City testasi Anton&Anton Ruokakassin maaliskuussa 2021

Lainaus Cityn artikkelista 2.3.2021:

Anton & Antonin Ruokakassi lupaa olla joka viikko "Lite Bättre" - City testasi huimaan suosioon nousseen palvelun

Poikkeuksellinen vuosi sai ihmiset kiinnostumaan kokkailusta ja lähiruoasta. Tämä oli Anton & Antonille enemmän kuin hyvä asia.

Laadukkaasta lähiruoasta tunnetulla Anton & Antonilla on takanaan loistava vuosi, kun poikkeukselliset olosuhteet saivat ihmiset kiinnostumaan entistä enemmän paitsi ruoanlaitosta myös raaka-aineiden alkuperästä.

Kiinnostus ruoanlaittoa ja lähiruokaa kohtaan onkin näkynyt suoraan Anton & Antonin verkkokaupan liikevaihdossa - se kaksinkertaistui edellisvuoteen verrattuna. Myös joulusesonki oli erinomainen; yrityksen mukaan tuotteita toimitettiin nelinkertainen määrä aiempaan verrattuna.

Yrityksen voidaan siis sanoa olevan todellinen koronavuoden voittaja.

"Arkiruokakokkaaminen voi olla sekä nopeaa että ravitsevaa"

Vaikka Anton & Antonin Ruokakassi-palvelu on vasta viime vuonna noussut monen ihmisen tietoisuuteen, se luotiin jo vuonna 2012 tarjoamaan asiakkaille iloa ja helpotusta arkeen.

Vuosien kuluessa palvelua on paranneltu palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja erityisesti viimeisen puolen vuoden aikana konsepti on hiottu huippuunsa.

”Arkiruokakokkaaminen voi olla sekä nopeaa että ravitsevaa ilman, että ruoan laadussa tai annosten mielenkiinnossa tarvitsee tehdä kompromisseja. Haluamme tarjota uskollisille asiakkaillemme vain parasta ja tästä syystä kehitämme jatkuvasti sekä tuotteitamme että palveluitamme”, kertoo Anton & Antonin toimitusjohtaja, Andrea Hasselblatt.

Uusia reseptejä, ideoita ja raaka-aineita

Ruokakassi sisältää viikoittain ainekset kolmeen ateriaan, ja sen voi tilata joko kahdelle tai neljälle hengelle. Kasseja on valittavana neljää erilaista; Arkikassi, Vegekassi, Kala-kasviskassi ja Muksukassi, ja kaikkien kassien raaka-aineissa on mukana niin lähiruokaa kuin luomua.

Vaikka kassien idea on osaltaan helpottaa arkea, se ei suinkaan ole sen ainoa tehtävä. Ruokakassin ajatus on myös tuoda uusia reseptejä, uusia raaka-aineita ja uusia ideoita tekemään kotikokkien arjesta juhlaa.

“Ajan mittaan olemme ymmärtäneet, että kassiasiakkaat todella tykkäävät ruoasta ja ruoanlaitosta. Ruokaa kun saa nykyään milloin vain minne vain sormia naputtelemalla.”

Kassissa on joka viikko mukana myös useita Anton & Antonin oman keittiön valmistamia tuotteita, jotka voi lisätä ateriaan sellaisenaan. Valmis kastike, keitto, tahna tai muu lisuke nostaa kotiruoan makukokemusta entisestää. Kokkausta on helpotettu myös tuomalla mukaan esivalmisteltuja tuotteita, kuten valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja juureksia sekä paistamista vaille valmiiksi pyöriteltyjä lihapullia, kalapihvejä ja kasvispöyryköitä.

City testasi Anton & Antonin Ruokakassin - mitä pidimme?

Cityn testiin valikoitui Arkikassi, joka piti sisällään raaka-aineet ja reseptit sekä kala-, liha- että kasvisaterioihin. Testiviikolla ruokalistalta löytyi kanaa A&A keittiön punaisessa currykastikkeessa, omenaista juurisellerikeittoa ja sämpylöitä sekä tortilloja paneroidulla kalalla ja mangosalsalla.

Ennen tilauksen saapumista sähköpostiin kilahti reseptivihko ja tieto perusraaka-aineista, joita ruoanlaitossa tultaisiin tarvitsemaan, kuten öljyä, mausteita ja kasvislientä. Kun ruokakassi saapui, pienetkin epäilykset hälvenivät. Yrityksen mainostama “Lite Bättre” -ajatus osui ja upposi; kassin sisältämä avokado ja mango olivat täydellisen kypsyisiä, kananmunat luomua ja Kanniston moniviljasämpylät tuoreita kuin mitkä.

Itse ruoanvalmistus sujui helposti kun reseptit ja raaka-aineet olivat käden ulottuvilla. Ja toden totta tämä kassi tarjosi uusia ideoita, sillä harvoin sitä tulee arki-iltana mieleen ryhtyä paneroimaan itse kalapuikkoja tai yhdistää juuriselleriä omenan ja valkopapujen kera. Valmis currykastike valikoitui ruoaksi sille päivälle, kun ruoanlaittoon ei ehtinyt itse panostaa (Lue: telkkarista tuli hiihtoa).

Ruokien makumaailma toimi ja annoskoot olivat todella reiluja - kahden hengen kassista syö mainiosti kahden aikuisen lisäksi myös yksi tai kaksi lasta.

Ainoa mainittava miinus osui tortillaleipiin, jotka kovettuivat koppuroiksi lämmittipä ne millä tavalla hyvänsä. Tämä oli kuitenkin pientä, sillä Ruokakassi-kokemus jäi hyvin plussan puolelle; uusia makuelämyksiä ja hyvää ruokaa, mikä sen parempi tapa piristää arkea. Tähän palveluun voisi hyvin jäädä koukkuun!

Anton & Antonin Ruokkassit ovat varteenotettava vaihtoehto sinulle, joka haluat kokata itse, mutta kaipaat arkeesi uusia reseptejä. Näillä ohjeilla ja raaka-aineilla ei voi mennä pieleen.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.