Paremmat raaka-aineet

Tavoitteemme on aina ollut se, että kun valitset Anton & Antonin tuotteen, se on parempi valinta kuin vaihtoehtoinen tuote. Pyrimme tekemään vastuullisia valintoja kaikilla rintamilla pakkausmateriaaleista kaloihin ja porkkanoihin.

Tarkoin valitut tuottajat

Tuoreet kalat, lihat, kanat ja kasvikset tulevat meille tarkoin valituilta tuottajilta ja tukkureilta. Suosimme kotimaisia tuottajia ja luomua erityisesti eläinperäisissä raaka-aineissa.

Ekologisemmat pakkaukset

Kaikki Anton&Anton valmisateriat pakataan kotimaiseen FSC-merkittyyn kartonkirasiaan.

Enemmän kasviksia

Kasvisten ja juuresten osuus annoksissamme on korkea, myös eläinperäisiä raaka-aineita sisältävissä annoksissamme. Jokaisessa valmiissa ateriassa on kasvispitoinen komponentti. Lisäämällä kasviksia annoksiin teemme annoksista parempia niin ihmisille kuin ympäristölle.

Elävämmät vedet

Kalastukseen ja merten hyvinvointiin liittyy moniulotteisia ongelmia. Kun valitsemme kalat oikein, voidaan hillitä maailman merien ylikalastusta ja kuljetuksen päästöjä sekä poistaa ravinteita vesistä.

Panostamme tuotekehityksessä erityisesti uusiin, kotimaista kalaa sisältäviin annoksiin. Vuonna 2023 lanseerasimme uutuusannoksen Villikalafritti ja vihreä pyre, jonka pääraaka-aine on kotimainen hauki. Perinteinen Haukipihvi ja rapukastike on valmisateria-menúmme kestosuosikki.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet, joihin sitoudumme:

Tuemme kestävien tuotanto- ja kulutustapojen noudattamista mm. tekemällä kestävämpiä raaka-ainevalintoja asiakkaidemme puolesta, pakkaamalla tuotteemme ympäristölle ystävällisempiin pakkauksiin ja pienentämällä hävikkiä sekä omassa tuotannossa että asiakkaidemme kotona.

Tuemme vesistöjen ekosysteemejä valitsemalla kalat WWF:n vihreältä listalta, suosimalla kotimaista, vastuullisesti kalastettua villikalaa aina kun se on mahdollista, taistelemalla ilmastonmuutosta vastaan ja tukemalla kestävämpää maataloutta.

Suojelemme maaekosysteemejä ja niiden kestävää käyttöä suosimalla kestävää maataloutta ja välttämällä esimerkiksi palmuöljyn käyttöä.