Hyvinvoinnin lisääminen

Hyvä ja kaunis ruoka parantavat hyvinvointia

Meidän näkemyksemme mukaan hyvinvointi on jotain aivan muuta kuin proteiinien tai kalorien vahtaamista. Se on uusista elämyksistä nauttimista, kauneutta, kulttuuria ja toki myös monipuolista ruokavaliota. Uskomme, että uudet maut, houkuttelevan näköiset annokset ja kiinnostavat tarinat saavat ihmiset laajentamaan ruokavaliotaan ja voimaan paremmin – kunhan ruoka on tehty kunnon raaka-aineista.

Kauneutta ja iloa

Näin toimimme nyt: Me teemme maailmasta kauniimman ja maukkaamman. Mitä ilahduttavampaa ruokaa, sitä enemmän lisäämme hyvinvointia. Olemme tehneet laajan asiakastutkimuksen, joka kertoo meidän onnistuneen ilahduttavien ruokien valmistajana.

Tähän pyrimme jatkossa: Tulemme
tekemään jatkossakin asiakastutkimuksia ja kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla myös asiakaspalvelussa ja somekanavissa.

Ruokakulttuurin kehittäminen

Nän toimimme nyt:  Anton & Antonin omistaa kotimainen perheyritys Heino Group, jolla on pitkän tähtäimen vastuullinen strategia ja sen missio on kotimaisen ruokakulttuurin kehittäminen. Me olemme tehneet säännöllisesti opintomatkoja Tukholmaan ja Lontooseen ja olemme saaneet ihmiset hullaantumaan muun muassa poke bowleihin ja mantelicroissanteihin. Se, että lisäsimme niihin hilloa, oli meidän aivan oma ideamme.

Näin toimimme jatkossa: Jatkamme
uusien ruokalajien esittelemistä sekä vanhojen klassikoiden kehittelyä etenkin valmisaterioiden kategoriassa.

Kasvista eläinperäisen tilalle

Näin toimimme nyt: Laadukas kasviperäinen on parempi vaihtoehto myös terveyden kannalta. Olemme aina tuoneet proaktiivisesti kasvisvaihtoehtoja sekasyöjille sekä palvelleet vegaaneja jo pitkään. Esimerkiksi A&A Vegekassi on ollut monen sellaisen perheen pelastus, jossa teini on ryhtynyt kasvissyöjäksi. Kasvatamme kasvisten myös lisäämällä laadukkaiden kasvisten määrää niissä annoksissa, joissa on lihaa.

Näin toimimme jatkossa: Tulemme ylläpitämään kasvisvaihtoehtojen määrää ja lisäämään kasvisten osuutta annoksissa.