Paikalliset kumppanuudet

Lähempi on yleensä aina vastuullisempi​

Meillä Suomessa moni ruoantuotantoon liittyvä asia on ollut pitkään edellä muita: hygienia, eläinten kohtelu, ympäristöasiat jne. Läheisyys auttaa sekä toimitusketjun valvonnassa että myös omien toiveidemme ja vaatimustemme välittämisessä kumppaneillemme. Olemme aina suosineet suomalaista myös, koska voimme samalla tukea huoltovarmuutta, paikallista yrittäjyyttä ja elävää maaseutua.

Suomalaisten pienyrittäjien suosiminen

Näin toimimme nyt: Kun suosimme suomalaista maanviljelijää, sillä on suora vaikutus Suomen talouteen ja huoltovarmuuteen. Maataloustuottajat puolestaan tarvitsevat suomalaisia pieniä elintarvikevalmistajia, kuten pitkäaikainen kumppanimme Hyvämäen Mehustamo Ruotsinkylässä.​

Tähän pyrimme jatkossa: Kasvatamme raaka-aineiden kotimaisuusastetta entisestään. Ohjaamme pientuottajia toimimaan linjaustemme mukaisesti sekä ilmaston että tuotantotapojen osalta.

Eläinten hyvinvointi

Nän toimimme nyt: Suomessa kaikki on hyvin valvottua, myös kasvatuseläinten hyvinvointi. Lyhyemmät kuljetusmatkat ovat sekä ilmaston että eläinten kannalta parempi asia.

Näin toimimme jatkossa: Kehitämme omaa auditointiamme eli omia systemaattisia vierailuja eläintiloilla.

Luotettava toimintatapa

Näin toimimme nyt: Pyrimme kaikkien osapuolten kannalta kannattavaan liiketoimintaan. Noudatamme hyvää kauppatapaa emmekä laiminlyö velvoitteitamme. Viestimme ennakkoon tulevista tilauksista ja pidämme kiinni sovitusta.

Näin toimimme jatkossa: Tutkimme mahdollisen Toimittajatyytyväisyysmittarin mallia ja hyödyllisyyttä.