Hyvinvoinnin lisääminen 

Tiedämme, miten pienetkin elämykselliset hetket antavat elämään isosti makua.
Näkemyksemme mukaan hyvinvointi on uusista elämyksistä nauttimista, kauneutta, kulttuuria ja toki myös monipuolista ruokaa.

Uskomme, että uudet maut, houkuttelevan näköiset annokset ja kiinnostavat tarinat saavat ihmiset laajentamaan ruokavaliotaan ja voimaan paremmin – kunhan ruoka on tehty kunnon raaka-aineista.

Kauneutta ja iloa

Me teemme maailmasta kauniimman ja maukkaamman. Mitä ilahduttavampaa ruokaa, sitä enemmän hyvinvointia. Olemme tehneet laajan asiakastutkimuksen, joka kertoo meidän onnistuneen ilahduttavien ruokien valmistajana.

Ruokakulttuurin kehittäminen

Anton & Antonin omistaa kotimainen perheyritys Heino Group, jolla on pitkän tähtäimen vastuullinen strategia ja sen missio on kotimaisen ruokakulttuurin kehittäminen. Me olemme tehneet säännöllisesti opintomatkoja ulkomaille ja olemme saaneet ihmiset hullaantumaan muun muassa poke bowleihin ja mantelicroissanteihin. Se, että lisäsimme niihin hilloa, oli meidän aivan oma ideamme.

Jatkamme uusien ruokalajien esittelemistä sekä vanhojen klassikoiden kehittelyä valmisaterioiden kategoriassa.

Kasvista eläinperäisen tilalle

Laadukas kasviperäinen on parempi vaihtoehto myös terveyden kannalta. Olemme tuoneet proaktiivisesti kasvisvaihtoehtoja sekasyöjille sekä palvelleet vegaaneja jo pitkään. Kasvatamme kasvisten osuutta esimerkiksi lisäämällä laadukkaiden kasvisten määrää niissä annoksissa, joissa on lihaa.

Maku on ykkönen

Me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme. Maku on ykkönen. Ja mitä paremmalta ruoka näyttää, sitä paremmalta se maistuu.

Haluamme, että hyvä ruoka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ulottuu aina mausta ja ulkonäöstä pakkauksiin asti.

Läheltä ja parempaa

Välitämme ympäristöstämme. Meitä ohjaa vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä on oikein hyvää. Ruoan pitää olla puhdasta, siis karsittu turhista lisäaineista.

Pienet asiat läheltä ovat yleensä parempia sekä ilmastolle, eläimille että meille suomalaisille.

Uuden etsimistä

Kun kehityksen rattaat ovat pyörähdelleet perässämme, me olemme aina löytäneet uusia juttuja milloin mistäkin – vaikkapa Sipoosta, Lontoosta tai Tukholmasta.

Maku on nimittäin siitä mahtava asia, että sitä kehittävät miljoonat loistavat kokit ympäri maailmaa.