Pikkuisen parempaa

Enemmän herkkuja kotiovellesi

Valmiit Ruokakassit ja muut herkut suoraan kotiovellesi. Valitse sopiva toimituspäivä kolmesta arkipäivästä!

Osta nyt
Kata herkullinen juhannus
Juhannusruokakassi, skagenröra ja muut kalaherkut, maukasta grilliin...
Kaikki mitä tarvitset juhannukseen.
Juhannuksen herkut
Hei, kiva tutustua!

Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille Porvoossa vuonna 2008.

Vajaa viisitoista vuotta myöhemmin toimitamme kuratoituja Ruokakasseja asiakkaidemme kotiovelle niin arkeen kuin juhlapyhiin. Valmistamme myös omassa keittiössämme hyvän omantunnon valmisruokaa sekä klassikkoherkkuja, jotka ovat todellakin Lite Bättre. Löydät valmiit ateriat valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Herkut kaikkiin juhliin
Juhlavampia kokonaisuuksia pääsiäisestä jouluun
lue lisää
Ilman oikoteitä ja turhia lisäaineita
Valmisateriamme löydät valikoiduilta jälleenmyyjiltä
Lue lisää

Anton&Anton asiakkaiden sanoin:

Tuotteet olivat laadukkaita. Esim broilerihampurilaiset olivat erittäin hyvät siinä olivat maut kohdallaan.Kaikki komponentit yhdessä olivat 10+. Reseptissä mukana oli myös pikku vinkit. Annoskoot sopivat. Tilaan jatkossakin. Iso plussa siitä että voi tilata kassin silloin tällöin eikä sitoa mihinkään kestotilaukseen.

Stina M.
Arkikassi

Klassikkokassi ei ikinä tuota pettymystä, mutta se kultainen haukikeitto... se oli huikea! En tiennytkään että voi omassa keittiössä valmistaa niin hyvänmakuista keittoa. Tykkään myös siitä että ohjeet ovat selkeitä ja kuvat antaa ihania vinkkejä esillepanosta - arjesta tulee juhla!

Anu H.
Klassikkokassi

Olemme olleet palveluun kovin tyytyväisiä. Erityisesti asiakaspalvelu on jatkuvasti ylittänyt odotukset. Olemme olleet resepteihin ja ruokiin todella tyytyväisiä!

Eero
Kala-kasviskassi

Täydellisiä lounaita etäpäiviin! Tulee syötyä muutakin, kun leipää ja tähteitä. Kunnon ruoalla jaksaa niin paljon paremmin.

Piia
Valmisruokakassi, Klassikko

2 viikon kokemuksella, aivan ihanaa ruokaa, kiitos paljon. En taida enään koskaan tehdä omia eväitä! Lite bättre eiku mycket bättre❣️

Eva S.
Valmisruokakassi, Vege

Hetkessä parasta

Kuratoidut ruokakassit ja klassikkoherkut omasta keittiöstämme suoraan kotiovelle.

Maku on ykkönen

Me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme. Maku on ykkönen. Ja mitä paremmalta ruoka näyttää, sitä paremmalta se maistuu.

Haluamme, että hyvä ruoka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ulottuu aina mausta ja ulkonäöstä pakkauksiin asti.

Läheltä ja parempaa

Välitämme ympäristöstämme. Meitä ohjaa vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä on oikein hyvää. Ruoan pitää olla puhdasta, siis karsittu turhista lisäaineista.

Pienet asiat läheltä ovat yleensä parempia sekä ilmastolle, eläimille että meille suomalaisille.

Uuden etsimistä

Kun kehityksen rattaat ovat pyörähdelleet perässämme, me olemme aina löytäneet uusia juttuja milloin mistäkin – vaikkapa Sipoosta, Lontoosta tai Tukholmasta.

Maku on nimittäin siitä mahtava asia, että sitä kehittävät miljoonat loistavat kokit ympäri maailmaa.

Seuraathan meitä jo Instagramissa? @antonanton_fi