Uudet sivut - mikä muuttui?
0

Ostoskorisi on tyhjä

Uudet sivut - mikä muuttui?

augusti 22, 2017

Uudet sivut - mikä muuttui?

Olemme uudistaneetwww.antonanton.fisivujamme ja verkkokauppaamme. 

Mikä on uutta?
  • Ruokakassin kestotilauksen tekeminen ja hallinta
  • Asiakastili – nopeampaa asiointia
  • Uusia tuotteita verkkokaupassamme! 
  • Tarinoita tuotteista ja tuottajista
  • Inspiraatiota ja reseptejä kotikeittiöösi

Ruokakassin tilaaminen – nyt myös kestotilausmahdollisuus!
Sivustolla on mahdollista tehdä ruokakassin kerta- tai kestotilaus. Kertatilaus toimii kuten aina ennenkin! Nyt voit tehdä myös viikoittaisen kestotilauksen ja sitä on helppo muokata oman asiakastilin kautta. Lomamatka tulossa? Yhdellä klikkauksella saat tilauksen tauolle loman ajaksi. Myös maksaminen käy vaivatta, kestotilaus veloitetaan luottokortilta automaattisesti viikoittain.

Päivitämme ruokakassihintojamme 1.10.2017 alkaen. Mikäli ryhdyt nyt kestotilaajaksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitää vanha hinta aina vuoden 2017 loppuun asti.  Pitääksesi vanhan hinnan tee ruokakassille viikoittainen kestotilaus verkossa 30.9.2017 mennessä. Ei sitoutumispakkoa.


Psst! Lisäsimme myös uuden lapsiperheille suunnatun Muksukassin valikoimaamme. Lisäksi olemme lisänneet mukaan myös uuden myöhäisen kotiinkuljetusajan klo 19-21, joten vaihtoehtoja on jo kolme.

Asiakastili – nopeampaa asiointia
Jos olet tilannut ruokakassin vanhassa verkkokaupassamme, saat sähköpostilla kutsun aktivoimaan asiakastilisi uudessa verkkokaupassamme. Jatkossa voit siis aina kirjautua tilillesi, ja vältyt tietojesi uudelleenlisäämiseltä. 

Uusia tuotteita verkkokauppaan!
Puuttuko sinulta se hyvä kasvisliemi, jota käytetään ruokakassien resepteissä melkein joka viikko? Meidän suosikkimme on Renée Voltairen luomu kasvisliemi ja saat muun muassa sen verkkokaupastamme. Toimitamme valitsemasi tuotteet ruokakassi-tilauksesi mukana. Ja kyllä, lisäämme tuotteita jatkuvasti valikoimaamme!


Tarinoita tuotteista, tuottajista ja inspiraatiota keittiöön
Nostamme sivuille jatkuvasti tuottajatarinoita ja sieltä löydät myös tietoa meidän uutuustuotteistamme. Tarjolla on myös ajankohtaisia inspiroivia reseptejä sekä vinkkejä ruoanlaittoon! 

Olethan meihin yhteydessä mikäli jokin asia askarruttaa:
tiimi@antonanton.fi

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista