Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla

februari 12, 2021

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla

 

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30-35 min

AINEKSET:

600 g seitifilettä
4 rkl jauhoja
1 tl suolaa
1- 1 ½ chilijauhetta, -hiutaleita tai paprikajauhetta
2 kananmunaa
2 dl korppujauhoja tai panko
2-3 rkl voita ja/tai öljyä
1 pkt tortillaleipää

Mangosalsa:

2 kpl mangoa
1 avokado
1 punasipuli
4 cm chiliä
5-6 vartta korianteria
1 lime, mehu
2 tl oliiviöljyä
2-3 hyppysellistä suolaa ja pippuria

2 dl kermaviiliä tai creme fraîchea
1 ruukku friseesalaattia

TEE NÄIN: 

1. Leikkaa kala osiin.

2. Sekoita lautasella jauho, suola ja mauste ja toisella korppujauhot. Vispaa kananmunat kulhossa.

3. Mangosalsa: kuutioi mango ja avokado, hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Purista limestä mehu. Sekoita ainekset ja lorauta oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

4. Laita uuni 150 asteeseen.

5. Kääntele kalapalat ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.

6. Paista voissa ja/tai öljyssä keskilämmöllä, noin 2 minuuttia molemmin puolin. Lämmitä tortillaleivät uunissa.

7. Revi salaatinlehdet ruukusta.

Tarjoile tortillaleipä täytettynä paneroidulla kalalla, mangosalsalla, nokareella crème fraîchea ja salaatinlehdillä.

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista