Testissä ruokakassi
0

Ostoskorisi on tyhjä

Testissä ruokakassi

november 01, 2017

Testissä ruokakassi

Pääsin viimein testaamaan Anton & Antonin ruokakassia, ja muutaman lyhyen päivän aikana opin yllättävän paljon ruoasta, maailmasta ja itsestäni.

  

Olen aina ollut melko itsenäinen ja itsepäinen ihminen, niin sanottu oman tieni kulkija. Keittiössä minun on välillä vaikeaa noudattaa reseptejä tarkalleen, ja päädyn sen sijaan taustalla soivan musiikin tahdissa heittelemään keitosteni sekaan vähän mitä sattuu.

  

Tällä kertaa sain kuitenkin eteeni selkeät reseptit sekä valmiiksi kootun ruokakassin, josta löytyi juuri näihin resepteihin kuuluvat ainekset.

 

Lähipäivinä luvassa oli siis värikästä papusalaattia, lohi-pinaattilasagnea sekä sitruunakanaa ja valkosipulikastiketta. Kokosin itseni ja ajatukseni ja ryhdyin kokkailemaan. Aloitin papusalaatista, koska se tuntui resepteistä helpoimmalta. Se valmistuikin hetkessä ja osoittautui erittäin herkulliseksi.

 

Jostain syystä en kuitenkaan osannut hillitä itseäni. Päätin lisätä reseptin ulkopuolelta joukkoon vielä paahdettuja kurpitsansiemeniä, ja sitten raastettua porkkanaa, koska niitä nyt sattui jääkaapissani olemaan jo paljon. Seuraavana päivänä sekoitin papusalaatin loput pastan kanssa pastasalaatiksi. Sekin osoittautui erittäin herkulliseksi.

 

Syyllisyydentunteesta selvittyäni ymmärsin, että jotkut säännöt tosiaan on tehty rikottaviksi. Ruokakassin selkeät ja yksinkertaiset reseptit olivat kiireisen arjen keskellä helpotus, mutta omaan luonteeseeni niiden kevyt muokkaus osoittautui myös miellyttäväksi - eikä siinä ole mitään pahaa.

 

Paras asia ruokakassissa oli ainakin itselleni se, että tuli kokeiltua myös sellaisia ruokia, joita en välttämättä muuten olisi valmistanut. Oli ihanaa kun jääkaapista löytyi sellaisia tuotteita, joita yleensä ei tule maistettua. Se oli vähän kuin seikkailu vieraan ihmisen jääkaapille. Lohilasagne ei ollut ikinä edes käväissyt mielessäni, ja olin jokseenkin ennakkoluuloinen vielä sitä tehdessäni. Sen valmistin kuitenkin pitkälti ohjeen mukaisesti, ja lopulta siitä tuli yksi uusista lempiruoistani!

 

- Jerry Kivelä

Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista