Rekry: Kokki-kylmäkkö + Keittiöapulainen keittiöömme
0

Ostoskorisi on tyhjä

Rekry: Kokki-kylmäkkö + Keittiöapulainen keittiöömme

november 19, 2021

Rekry: Kokki-kylmäkkö + Keittiöapulainen keittiöömme

 
Tässä työpaikka sinulle, ruoka-alan ammattilainen, joka arvostat alusta alkaen itse tehtyä!
 
Anton&Anton on 2008 perustettu iloinen ja inspiroiva ruokakauppabrändi. Meidän ydinideamme on myydä oikeasti hyvää käsin tehtyä ruokaa, jonka alkuperää, ulkonäköä ja makua on mietitty vähän pidemmälle. Tätä ”lite bättre” -ideologiaa toteuttamaan perustettiin oma Anton&Anton keittiö vuonna 2016. Nyt etsimme uusia tiimiläisiä Helsingin Tukkutorilla sijaitsevaan valmistuskeittiöömme.
 
Päätuotteemme on korkeatasoinen pakattu ruoka, jota on saatavilla oman Ullanlinnassa sijaitsevan kortteliruokakauppamme lisäksi pääkaupunkiseudun isoista ja pienistä marketeista. Valmistamme myös tuotteita verkkokauppamme kautta myytäviin A&A Ruokakasseihin helpottamaan asiakkaidemme kotikokkailuja niin arjessa kuin juhlassa. Lisäksi räätälöimme erilaisia ruokakokonaisuuksia yritysten tarpeisiin.

Jos rimasi on korkealla ja arvostat alusta alkaen itse tehtävää ruokaa, hyviä raaka-aineita, mukavia työkavereita ja tervettä työilmapiiriä niin tässä sinulle loisto työpaikka! Meidän toiminnastamme puuttuu ravintolanomainen paine, vaikka työtahti onkin ripeä. Misataan, pakataan ja tavara lähtee seuraavana aamuna ulos, that´s it.

KOKKI-KYLMÄKKÖ, 2 PAIKKAA
A&A kokki-kylmäkön tehtäviin kuuluvat mm. ruokaisat salaatit ja niihin kuuluvien komponenttien valmistaminen, avustaminen lämpimällä puolella, pakkaustehtävät ja kaikki keittiön perustoiminnot. Keskimääräinen työaika on 37,5h/vko. Teemme töitä kahdessa vuorossa ja silloin tällöin vuoroja on myös lauantaisin. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen ja/tai englannin kielen taitoa.
 
KEITTIÖAPULAINEN
A&A keittiöapulaisen työnkuvaan kuuluvat mm. pakkaustyöt, avustaminen ruoanvalmistuksessa, tiskaaminen, raaka-ainekuorman purkaminen sekä lähtevän kuorman valmistelu. Työaika on keskimäärin 23 h/viikko. Työaika painottuu klo 12 ja 22 välille. Silloin tällöin vuoroja on myös lauantaisin. Edellytämme hakijalta reipasotteisuutta, halua oppia ja kehittyä, huolellista työnjälkeä sekä suomen ja/tai englannin kielen osaamista. Alan koulutus ei välttämätöntä, mutta hygieniapassi on pakollinen sekä työkokemus elintarvike- tai ravintola-alalta plussaa.

Hakuaika päättyy 28.11.2021. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: pauliina.palos@antonanton.fi Lisätietoja eri toimenkuvista ja työtehtävistä voi kysyä samasta osoitteesta.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista