Rekry Anton&Anton Ullanlinna
0

Ostoskorisi on tyhjä

Rekry Anton&Anton Ullanlinna

september 23, 2021

Rekry Anton&Anton Ullanlinna


Rekry Anton&Anton Ullanlinna: Tule luomaan meidän Evan kanssa Ullanlinnan kivijalkakauppaan upeaa safkaa!


**

Me syömme suullamme, silmillämme ja erittäin mielellämme. Maku on ykkönen ja meillä on töissä ruokaa rakastavaa porukkaa. Etsimme siis sinua, jolla on vahva halu oppia uutta ruoasta, olet luova, haluat kehittyä ja kehittää sekä tarttua toimeen. Sopiva koulutus on plussaa, mutta asenne ratkaisee!

Työtehtäviin kuuluu Anton&Antonin omien ruokatuotteiden valmistaminen, palvelutiskin rakentaminen sekä työskentely kaupassa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Lähetä meille lyhyt hakemus itsestäsi osoitteeseen rekry@antonanton.fi viimeistään 15.10.2021 mennessä.

**

Ullanlinnan Anton&Anton on kivijalkakauppa hyvän ruoan ystäville. Palvelutiskissämme on aina tuoretta lihaa, kalaa, leipää ja juustoja. Kaupalla valmistettuja tuotteita voi syödä paikan päällä tai ottaa helposti mukaan. Rakennamme valikoimaamme rakkaudella ja meiltä löydät myös sellaisia juttuja, joita et viereisestä kaupasta saa.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista