Rapea kanabowl paistetulla punakaalilla
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 35-40 minuuttia
Erikoisvälineet: kattila, uunivuoka, paistinpannu
AINEKSET:
2 pakettia Naapurin maalaiskanan rapeita fileeviipaleita
4 annosta riisiä
1 munakoiso
500 g punakaalia
Suolaa
Voita ja/tai öljyä paistamiseen
1 prk crème fraîchea
2-3 rkl ruohosipulia
2 raitajuurta
Sitruunamehua
Oliiviöljyä
TEE NÄIN:
1. Keitä riisi paketin ohjeen mukaan.
2. Paista sillä välin kana pannulla tilkassa öljyä n. 5 minuuttia, kunnes palat ovat kypsiä.
3. Kanan paistuessa ja riisin keittyessä suikaloi munakoiso ja punakaali ohuiksi paloiksi.
4. Kun kana on valmista, paista samalla pannulla munakoiso korkealla lämmöllä 4-5 minuuttia. Lisää suolaa paistaessasi.
5. Lisää suikaloitu punakaali pannulle. Paista kaali pehmeäksi, kaada crème fraîche pannulle ja mausta suolalla.
6. Hienonna ruohosipuli.
7. Pese huolella tai kuori raitajuuri. Höylää raitajuuri ohuiksi siivuiksi. Purista tuoretta sitruunamehua siivujen päälle.
8. Laita kulhon pohjalle riisiä. Kokoa päälle paistettua punakaalia ja munakoisoa, rapeita kanapaloja ja raitajuurta. Lorauta oliiviöljyä ja ripottele lopuksi hienonnettua ruohosipulia annoksen päälle.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista