Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia
Erikoisvälineet: Raastin, folio, paistomittari, valkosipulipuristin
AINEKSET:
550 g luomuporsaan fileetä
1 tl suolaa
2 tl pippuria
2 rkl öljyä
8–10 perunaa
1 kurkku
2 valkosipulinkynttä
½–1 dl hienonnettua minttua
2 dl kermaviiliä
½ sitruunan mehu
250 g valkokaalia
½ fenkoli
3 tomaattia
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
TEE NÄIN:
1. Laita uuni 175:lle asteelle ja laita perunat kiehumaan.
2. Sekoita suola, pippuri ja öljy. Kääntele filee marinadissa ja laita uunivuokaan. Paista filee uunissa 25–30 min läpikypsäksi, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta.
3. Sillä aikaa, kun liha paistuu, valmista raita. Raasta 1 kurkku, purista valkosipuli, hienonna minttu ja sekoita kermaviiliin. Lisää 2 rkl sitruunamehua ja suolaa oman maun mukaan ja sekoita.
4. Suikaloi valkokaali ja fenkoli ohuesti, valuta päälle oliiviöljyä ja sirota ripaus suolaa ja pippuria. Hiero kevyesti öljy valkokaaliin. Lohko tomaatit ja sekoita kaaliin.
Tarjoa pippuripaistettua fileetä raitan, keitetyn perunan ja salaatin kanssa. Koristele tuoreella mintulla.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista