Perunapannu fetajuustolla ja yrttimakkaralla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Perunapannu fetajuustolla ja yrttimakkaralla

augusti 21, 2020

Perunapannu fetajuustolla ja yrttimakkaralla

 

Perunapannu fetajuustolla ja yrttimakkaralla 

GLUTEENITON, LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia (josta uunissa 30 min)
Erikoisvälineet: Uunipelti tai -vuoka

AINEKSET:
n. 10 perunaa
1 punasipuli
1 pss lehtikaalia
3–4 rkl persiljaa
1 pkt fetajuustoa
4 yrttimakkaraa
4 tomaattia
1 pss salaattia
oliiviöljyä

TEE NÄIN:

1. Laita uuni 225:lle asteelle.

2. Kuori ja huuhdo huolella perunat ja pilko 4–6 palaan. Viipaloi tai lohko punasipuli. Laita kaikki uunipellille tai -vuokaan, valuta päälle öljyä ja ripota suolaa. Paahda uunissa 30 min. Kääntele pari kertaa.

3. Leikkaa lehtikaalilehtien keskeltä kova varsi pois, viipaloi lehdet isompiin paloihin. Hienonna persilja.

4. Viipaloi tai lohko tomaatit, hienonna salaatti ja sekoita. Valuta päälle oliiviöljyä.

5. Ota peruna-sipulipannu uunista 30 min kuluttua. Lisää pellille/vuokaan lehtikaali ja sekoita, aseta päälle yrttimakkarat. Murusta rouheasti fetajuustoa päälle ja paista uunissa vielä 5–10 min, kunnes makkara on läpilämmin ja fetajuusto hieman paistunut. Jos eivät, jatka hetken paistamista. Koristele vuoka persiljalla.

6. Tarjoa peruna-lehtikaalivuoka punasipulilla, yrttimakkaralla ja fetajuustolla tomaattisalaatin kanssa.

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista