Pasta ja persiljapesto auringonkukansiemenillä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Pasta ja persiljapesto auringonkukansiemenillä

maj 21, 2021

Pasta ja persiljapesto auringonkukansiemenillä

 

Pasta ja persiljapesto auringonkukansiemenillä 
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 15-20 minuuttia

Ainekset:

Persiljapesto:

1 ruukku persiljaa
1 dl juustoraaste
2 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
2 tl sinappia (esim dijon tai Turun sinappi, voi myös jättää pois)
1 ½ - 2 dl oliiviöljy tai rypsiöljy
½ tl suolaa ja pippuria

4 annosta täysjyväspagettia

1 pkt kirsikkatomaattia
2-3 kevätsipuli vartta
2-3 hyppysellistä mustapippuri

Tee näin: 

1. Aloita paahtamalla auringonkukansiemenet kuumalla paistinpannulla 1-2 minuuttia sekoittaen. Varo, että siemenet ei pala!

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

3. Sillä välin kun siemenet paahtuu ja pasta kypsyy, sekoita (sauvasekoittimella tai tehosekoittimella) persilja, juustoraaste, puristettu valkosipuli, sinappi, öljy, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Lisää paahdetut siemenet nopeasti joukkoon.

4. Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kevätsipuli. Sekoita ja ripottele mustapippuri päälle.

5. Valuta pasta ja lisää kattilaan persiljapesto, sekoita hyvin.

6. Lisää pastan päälle kirsikkatomaatit ja kevätsipuli.

Vinkki! Viipaloi puolikas parsakaali pienempiin paloihin ja keitä annoksen kanssa, tai sekoita ½ dl kermaviiliä valmiiseen pestoon!

Tarjoa pasta tuoreen leivän kanssa. Lisää halutessasi parmesaania. 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista