Valmistusaika: 25–35 minuuttia
Ainekset:
Puolita paprikat ja poista siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi porkkana. Kuullota kaikki kasvikset oliiviöljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja kuullota muutama minuutti.
Lisää liemi ja keitä n. 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Sekoita keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää ranskankerma ja lämmitä kiehuvaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja viinietikalla.
Voipavut: Valuta vesi voipavuista. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa ja kuullota pavut valkosipulin kanssa kunnes pavut saavat hieman väriä. Leikkaa persiljaa pavuille.
Tarjoa: Paprikakeittoa papuseoksella!
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista