PAISTETTU PAK CHOI
0

Ostoskorisi on tyhjä

PAISTETTU PAK CHOI

juli 15, 2015 2 kommentteja

PAISTETTU PAK CHOI

Ensimmäinen muistikuvani Pak Choista on jostain 1990-luvulta kun Will & Gracen Grace paistoi sitä wokkipannulla aamiaiseksi seottuaan. Luonnollisesti tämäkin sekopää tarttui tähän hassusti nimettyyn salaattiin heti kun sitä vastaan tuli. Pak choi on ilmeisesti suomeksi pinaattikiinankaali, mutta se nyt on harvinaisen typerä nimi. Kuvaava, mutta todella todella typerä.

Pak choi pysyy mahtavan rapeana vielä paistamisen jälkeen ja on erittäin ruokaisaa. Tämä valkosipulilla ja chilillä maustettu pak choi onkin mahtava lisuke tai maukas välipala sellaisenaan.

Ainekset:

500g pak choita

oliiviöljyä

2 valkosipulin kynttä

1 punainen chili

soijakastiketta

Huuhtele ja paloittele pak choi. Paista öljytyllä pannulla pehmeämmäksi parin minuutin ajan. Lisää valkosipuli ja chili pannulle ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan, sekoittaen ja käännellen huolellisesti. Viimeistele pienellä lorauksella soijakastiketta ja nauti!

 

- Jerry Kivelä

 

Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

2 vastauksia

Sari
Sari

mars 15, 2021

Ihanan yksinkertainen resepti. Kiitos, hyvää oli!

Maria
Maria

augusti 16, 2019

Kiitos, juuri tätä ohjetta kaipasin ekaa kertaa varten! :D

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista