Paistettu kaali-jauhelihapannu riisillä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Paistettu kaali-jauhelihapannu riisillä

september 25, 2020

Paistettu kaali-jauhelihapannu riisillä

 

Paistettu kaali-lihapannu riisillä & fenkolisalaatti
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
2:lle hengelle
Valmistusaika: 30 minuuttia
Erikoisvälineet: Paistinpannu, kattila


AINEKSET:

250 g kaalia
½ punasipuli 
1 valkosipulinkynsi
voita (paistamiseen)
300 g luomujauhelihaa
½ - 1 tl suolaa
2-3 hyppysellistä valkopippuria (tai pippuria)
½ dl ruokakermaa 
Siirappia (tai hunajaa tai fariinisokeria)
2 annosta riisiä
1 fenkoli 
2-3 tillin vartta
2-3 rkl sitruunamehua
Oliiviöljyä, suolaa & pippuria

 

TEE NÄIN:

1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Suikaloi kaali ja pilko sipuli pieniksi paloiksi. Paista pannussa puristetun valkosipulin ja 2-3 rkl voin kanssa, noin 2-3 minuuttia korkealla lämmöllä kunnes kaali on pehmennyt.

4. Lisää paistinpannulle jauheliha, ja paista se. Kun jauheliha on kypsää, lisää ½ -1 tl suolaa ja valkopippuria. Lisää myös ½ dl kermaa.

5. Anna hautua hetki keskilämmöllä, välillä sekoittaen.

6. Sillä välin höylää ohuesti fenkoli, hienonna sekaan 2-3 tillin vartta, sekoita joukkoon sitruunamehu ja oliiviöljy ja mausta fenkolisalaatti suolalla ja pippurilla maun mukaan.

7. Lisää keitetty riisi pannuun, sekoita, tarkista maku, ja viimeistele vielä kevyesti siirapilla! Voit myös tarjoilla riisin erikseen.

Tarjoa kaali-jauhelihapannu fenkolisalaatin ja survottujen puolukoiden kanssa!

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista