Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta
0

Ostoskorisi on tyhjä

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta

oktober 02, 2020

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta

 

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta
LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 25 minuuttia

 

AINEKSET:
500 g nahatonta kirjolohifileetä
suolaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
n. 350 g pastaa
1 litra vettä
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 ½ kasvisliemikuutiota
½ rkl sokeria
1 rkl viinietikkaa (tai sitruunan mehua)
mustapippuria
1/3 ruukku persiljaa
Gran Castelli juustoraastetta

 

TEE NÄIN:

1. Pyyhi ensin kirjolohifilee ja ripottele sille hiukan suolaa. Jätä odottamaan.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi. Leikkaa puolikas kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.

3. Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipuleita sekä kesäkurpitsoja noin 5 minuuttia.

4. Lisää kattilaan pasta, vesi, säilötyt kirsikkatomaatit (huuhtele tölkki tilkalla vettä ja lisää joukkoon), kasvisliemi, sokeri ja viinietikka. Laita kansi päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Laske lämpö keskilämmölle ja keitä välillä sekoittaen 10 minuuttia.

5. Kuutioi kirjolohifilee reiluiksi paloiksi. Lisää kattilaan ja anna porista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pasta on napakan kypsää.

6. Ota kattila pois liedeltä ja anna vetäytyä ilman kantta muutaman minuutin. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

Tarjoa pasta hienonnetulla persiljalla viimeisteltynä juustoraasteen kanssa.

Vinkki! Jos kaapista löytyy oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja, ne sopivat hienosti tämän pastan joukkoon. Lisää samaan aikaan pastan kanssa!

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista