Kukkakaalikeitto parmesaanijuustolla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Kukkakaalikeitto parmesaanijuustolla

juli 02, 2017

Kukkakaalikeitto parmesaanijuustolla

Valmistusaika:30-35 minuuttia

 

Ainekset 4 hengelle:

  • 1 keskikokoinen tai iso kukkakaali
  • 1 iso jauhoinen peruna
  • 5 dl kasvislientä
  • 4 dl kevytmaitoa
  • suolaa, cayennepippuria
  • ½ dl parmesaanijuustoa, raastettuna 

 

Jaa kukkakaali kimpuiksi ja kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta kasvisliemi ja keitä perunat liemessä noin 10 minuuttia. Lisää maito ja kukkakaali.

Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia. Sekoita keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja cayennepippurilla. Valuta hieman oliiviöljyä keitolle ennen tarjoilua.

Tarjoile:Kevyt ja samettinen kukkakaalikeitto parmesaanin kera! 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista