Koskenlaskijan kuhakeitto
0

Ostoskorisi on tyhjä

Koskenlaskijan kuhakeitto

oktober 30, 2020

anton&anton ruokakassi kalakeitto resepti

 

Koskenlaskijan kuhakeitto
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30 minuuttia

AINEKSET:
1 sipuli
n. 500 g perunoita
1 ps luomu porkkanoita
1 rkl öljyä
n. 1 litra vettä

1 kala- tai kasvisliemikuutio
n. 500 g kuhafileetä

2-3 rkl Koskenlaskijaa (pehmeä/juokseva)
½ tl mustapippuria
1 luomu sitruunanmehu
(suolaa)
1 ruukku tilliä

TEE NÄIN:

1. Kuori ja paloittele tai hienonna sipuli. Kuori perunat ja porkkanat ja paloittele pienehköiksi paloiksi.

2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan.

3. Lisää kattilaan paloitellut perunat ja porkkanat, vesi ja liemikuutio. Lisää tarvittaessa vettä niin, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja porkkanat ovat napakan kypsiä.

4. Leikkaa kuhafilee paloiksi. Lisää kuhapalat sekä koskenlaskija keittoon ja sekoita. Anna kiehua vielä noin minuutin ajan.

5. Ota kattila pois liedeltä ja mausta keitto mustapippurilla ja luomu sitruunanmehulla. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

6. Hienonna tilli ja sekoita keiton joukkoon tai ripottele maun mukaan keittoannosten päälle.

Tarjoa koskenlaskijan kuhakeitto tuoreen leivän kanssa.

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista