Kiinalainen Hoisin-kastike
0

Ostoskorisi on tyhjä

Kiinalainen Hoisin-kastike

februari 11, 2013

Kiinalainen Hoisin-kastike



Kiinalaisessa keittiössä moneen taipuva hoisin-kastike on aivan yhtä monikäyttöinen myös länsimaisessa keittiössä. Omassa keittiössäni se on tähän mennessä suoriutunut mainiosti ainakin dippikastikkeena kasvisten kanssa sekä porsaanlihan ja kanaruokien kastikkeena.

Ainekset:

0,5 dl soijakastiketta

3 rkl maapähkinävoita, huoneenlämpöisenä

3 rkl ruokosokerisiirappia

2 tl riisiviinietikkaa

1 valkosipulin kynsi, puristettuna

3 rkl seesamiöljyä

2 rkl vettä

1 tl mustapippuria

1 tl chilijauhetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja sekoita huolellisesti. Viilennä jääkaapissa tunnin verran ennen käyttöä.

 

- Jerry Kivelä

 

Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista