Kesäkurpitsa = spaghetti
0

Ostoskorisi on tyhjä

Kesäkurpitsa = spaghetti

oktober 28, 2017

Kesäkurpitsa = spaghetti

Olen aina ollut pastan suurkuluttaja. Herkullisuutensa ja monipuolisuutensa lisäksi pasta päätyy liiankin usein lautaselle helppoutensa takia.

 

Lähiaikoina olen kuitenkin kaivannut vaihtelua rutiineihini, ja yrittänyt monenlaisia vaihtoehtoja perinteiselle pastalle. Ehdoton suosikkini on kesäkurpitsa, joka sellaisenaan yltää erittäin lähelle pastan koostumusta.

 

Ohuita kesäkurpitsasuikaleita ei tarvitse kuin paahtaa muutaman minuutin ajan kuivalla pannulla, ja yhtäkkiä valmiina on herkullinen ja kevyt pasta-annos!

 

- Jerry Kivelä

 

Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista