
Tillagningstid:30 minuter
Ingredienser för 4 personer:
- 1 ask spent
- 2 msk olja
- 1 fänkål
- 1 stånd färsk broccoli
- 6 ägg
- 1 dl mjölk
- ½ tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- 100 g fetaost
- 1 sallad
- 1 paprika
- salladsdressing
-
Skiva fänkålen och låt den fräsa i olja i ett par minuter.
-
Dela broccolin i buketter, koka dem i några minuter i saltat vatten i kastrull.
-
Sätt broccolin och fänkålen i stekpannan och lägg i spenatbladen (sköljda).
-
Vispa ihop äggen med salt, peppar och mjölk. Häll smeten över grönsakerna i stekpannan.
-
Lägg i fetaost i tunna skivor. Låt omeletten stelna i pannan på svag värme med lock på.
-
Tärna paprikan. Blanda ihop salladen med den tärnade paprikan i en skål. Smaksätt med salladsdressing enligt smak.
Tarjoa: Fräsch, grön frittata med sallad!
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa.
Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihin