A&A viisinkertaisti joululahjamyynnin suosimalla suomalaista
0

Ostoskorisi on tyhjä

A&A viisinkertaisti joululahjamyynnin suosimalla suomalaista

december 22, 2020

A&A viisinkertaisti joululahjamyynnin suosimalla suomalaista

 

Anton & Anton viisinkertaisti joululahjamyynnin suosimalla suomalaista

Koronavuoden lopulla helsinkiläinen Anton & Anton päätti, että tällä kerralla sen joululahjakasseissa on vain suomalaisia tuotteita. Näin voitaisiin tukea kovia kokeneita pien- ja lähituottajia. Solidaarisuus puhutteli yritysten joululahjojen ostajia, sillä kassit myytiin loppuun ennätysajassa, vaikka määrä viisinkertaistettiin vuoden takaisesta.

”Emme olisi uskoneet, että näin pienellä muutoksella voi olla näin suuri vaikutus. Olemme toki suosineet suomalaisia ennenkin, mutta keskittyminen vain kotimaiseen on todellakin osunut herkkään kohtaan”, hämmästelee Anton & Antonin toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt.

Anton & Anton on myynyt herkkukasseja yrityslahjoiksi yli 10 vuotta. Viime jouluna kasvua oli jo 50 %, joten tämän vuoden myyntipiikki on täysin poikkeuksellinen.

”Vaikeana vuonna tämä yllättävä menestys on saanut meillä tunteet pintaan. Olemme voineet auttaa leipomoita, viljelijöitä ja muita tuottajia, joiden kanssa meillä on vuosikausien läheiset suhteet. Kunpa konseptointi ja markkinointi olisi aina näin helppoa,” jatkaa Hasselblatt.

Lahjakassit sisälsivät mm. Finca las Ventanas – maailman ainoaa suomalaista kahvia, Hermannin näkkileipää, Mood Food luomumysliä, Kyrön ja Pärlansin yhteisponnistuksena tekemää viskikinuskikastiketta sekä Anton & Antonin omia tuotteita, kuten Hyvämäen mehustamon valmistamaa A&A Vadelmahilloa, Marbackan tilan valmistamaa A&A Hunajaa ja Leipomo Bergwallin valmistamia A&A Triple Chocolate Cookieita.

Kaikkiaan tuotteita oli kolmeltatoista tuottajalta. 

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt, andrea.hasselblatt@antonanton.fi, +358 40 191 9424

Myyntijohtaja Laura Kuusela, laura.kuusela@antonanton.fi, +358 50 911 1025

 

Anton & Anton alkoi vuonna 2008 pienestä ruokakaupasta Porvoossa. Uuden strategiansa mukaisesti Anton & Antonilla on kolme liiketoiminta-aluetta: kauppakahvilat, ruokakassipalvelu ja muiden ketjujen kanavissa myytävät valmiit ateriat, jotka valmistetaan Anton & Antonin omassa keittiössä.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista