Anton&Anton perustaa kioskiketjun
0

Ostoskorisi on tyhjä

Anton&Anton perustaa kioskiketjun

april 19, 2018 1 kommentti

Anton&Anton perustaa kioskiketjun

Tiedote 19.4.2018

 

 

10-vuotias yhtiö uudistuu ja kehittää toimintaansa

Anton&Anton perustaa kioskiketjun: ensimmäinen Kioski aukeaa Lasipalatsiin

 

Anton&Anton aloitti toimintansa 10 vuotta sitten tuomalla takaisin vanhan ajan ruokakaupat. Nyt toimintaa kehitetäänentistä enemmän suuntaan, joka yhdistää vastuullisesti tuotetun ruuan sen helppoon hankintaan. Yhtiö perustaa elintarvikekioskiketjun ja ensimmäinen uuden ajan Anton&Anton Kioski aukeaa 19.4. Helsingin Lasipalatsiin.

 

  • Olemme alusta pitäen olleet hyvin kaupunkilainen ruokakauppa ja haluamme kehittää toimintaamme jatkossakin kaupunkilaisten ehdoilla. Vastuullisesti tuotettua ruokaa ei ole perinteisesti yhdistetty helppouteen ja nopeuteen, mutta me haluamme nyt tehdä sen. Kaupunkilaiset haluavat yhä vastuullisempaa ruokaa, mutta samalla yhä kiinnostavampaa ja yhä näppärämmässä muodossa, kertoo Anton & Antonin toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt

 

Anton&Anton Kioski tarjoaa ratkaisuja urbaaniin arkeen. Sieltä saa ruokaa, jota voi syödä heti lennossa, pian toimistolla tai myöhemmin illalla kotona:

 

Heti syötävääruokaa edustavat wrapit, bagelit ja leivät, joita kutsutaan ”yksikätisen ruoaksi”. Sellaista tarvitaan, kun toinen käsi on varattu johonkin muuhun – lukemiseen, dataamiseen tai hellimiseen. Kaksikätiselle on heti syötäväksi lämmintä puuroa ja keittoa, joita voi virittää lisukkeilla.

 

Pian syötävääruokaa voi yhdistellä 1+1+1 -periaatteella. Ensin valitaan pohja, joka on aina vegaaninen. Sitten poimitaan kala, liha, tofu tai muu pääherkku. Kokonaisuuden kruunaa kastike. Pian syötävää ruokaa on myös valmiina annoksina ”potseissa” eli läpinäkyvissä kulhoissa. Biohajoavat kulhot on valmistettu maissista eli ne voi heittää bioroskikseen.

 

Myöhemmin syötäväruoka on sellaista, jossa pääsee itse kokkaamaan. Kaikki liha on luomua ja kasviksia valitaan sesongin mukaan. Jos kotikokkia laiskottaa, helpotusta tuovat A&A:n omassa keittiössä tehdyt pad thai -noodelit, ramen-keitto ja oikeasta kanafileestä tehdyt panko-paneroidut kananugetit.

 

Uusien kioskien myötä uudistuu myös Anton&Antonin ilme.

 

Lasipalatsin jälkeen seuraava Kioski aukeaa myöhemmin keväällä Kalliossa Karhupuistoon ja lisää on luvassa muutaman kioskin vuosivauhdilla. Anton&Anton kaupat Kruununhaassa ja Ullanlinnassa jatkavat normaalisti toimintaansa.

 

Lisätietoja:

Andrea Hasselblatt, toimitusjohtaja: andrea.hasselblatt@antonanton.fi, +358 40 191 9424

 

 

Anton&Anton on ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, nettikauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita. Lisäsi Anton&Antonilla on oma keittiö. Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. Iloinen näppärä ja vastuullinen ovat ruokafilosofiamme perusta. Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille vuonna 2008. Se sai nimensä perustajien pojilta.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

1 vastaus

Leena Ojala
Leena Ojala

februari 24, 2020

Kokeilin ja jäin heti koukkuun: ihana ratkaisu etenkin näillä helteillä, kun ei tee mieli seistä keittiössä. Herkullisia!

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista