A&A Arvot: Luomu on hyvä renki, mutta huono isäntä
0

Ostoskorisi on tyhjä

A&A Arvot: Luomu on hyvä renki, mutta huono isäntä

mars 01, 2018

A&A Arvot: Luomu on hyvä renki, mutta huono isäntä

Mitä mieltä?


Luomu on hyvä renki, mutta huono isäntä

 

Luomu on luonteva valinta, mutta tärkeämpää meille on tuntea alkuperä. Luomua rahdataan ympäri maailmaa, joten luomu ja ilmasto ovat usein konfliktissa. Joskus tiedämme, että tuote on hyvä kuin luomu, mutta sertifiointi on pienelle tuottajalle liian työlästä ja kallista. Ja esimerkiksi kauramaidossa ei ole luonnostaan kalsiumia, joten jos sitä lisätään, se ei ole luomua. Niinpä moni äiti valitsee lapselleen ei-luomun kauramaidon – etenkin jos parsakaali ei maistu muksuille.

 

Mitä me teemme?

Pakotamme omat ipanamme syömään parsakaalia :). Myrkytetyimmät hedelmät luomuna – siis esimerkiksi banaani, sitruuna, lime, viinirypäle ja ananas. Eläinten kohtelun näkökulmasta tietyt lihat, maito ja kananmunat myös luomuna, kiitos.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista