Toimitusehdot
0

Ostoskorisi on tyhjä

 

ANTON & ANTON VERKKOKAUPPA

A&A Ruokakassi-palvelun ja verkkokaupan tuotteiden myyjä on Anton & Anton Porvoon ruokakauppa Oy, Y-tunnus 2201705-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

TILAAMINEN

A&A Ruokakasseja ja muita lisätuotteita tilataan osoitteesta www.antonanton.fi. Tilauksen voi tehdä kertaluontoisena tai kestotilauksena. Kun kassi on tilattu, saa tilaaja sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sivuilla olevan käyttäjätilin kautta on asiakkaan mahdollista tarkistaa omien tilausten tiedot ja tehdä uusia tilauksia.

 

MAKSAMINEN

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Luottokortit, lasku, Mobile Pay, Verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken).

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Kertatilatut tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kestotilausta tehdessä asiakas sitoutuu siihen, että kestotilauksen ensimmäinen kassi veloitetaan välittömästi ja tilauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan jatkossa viikottain, aina tilauksen aktivoiduttua.

 

TOIMITUS

Ruokakassit voidaan tilata toimitettuna kotiovelle tai noudettavaksi Anton & Anton ruokakaupasta Ullanlinnasta (Kapteeninkatu 26).

Ruokakassit toimitetaan tiistaisin klo 14.30–18.30 tai 16.00–21.00 aikaikkunassa. Arvioitu toimitusaika tarkennetaan toimitusta edeltävänä päivänä tekstiviestitse. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla saapumisaikaan, kuljettaja soittaa ja tarkistaa, jätetäänkö tuotteet ovelle. Jos tuotteet joudutaan ottamaan mukaan, siitä veloitetaan 10 €.  Ullanlinnan kauppaan tilatut kassit ovat noudettavissa valitusta myymälöistä tiistaisin klo 15.30 jälkeen. Tilatuista noutamattomista tuotteista veloitetaan täysi hinta. Ruokakassi on noudettavissa tiistain jälkeen vain siinä tapauksessa, että asiasta on sovittu erikseen.

 

PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS

Ruokakassien ja Valmisruokakassien tilauksen peruutus on tehtävä toimituspäivää edeltävään keskiviikkoon mennessä. Tämän jälkeen on tilaus sitova. Peruutuksen voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai kestotilauksen kohdalla peruutuksen voi tehdä omalla asiakastilillä.

Koska myymme elintarvikkeita, tuotteillamme ei ole palautusoikeutta.

 

ALLERGIAT

Emme vastaa ruokakassien sisällön sovittamisesta yksilöllisiin asiakastarpeisiin, kuten allergioihin tai erikoisruokavalioihin.

A&A Ruokakassit sisältävät Maitoproteiinia ja laktoosia (kuten turkkilaista jogurttia ja kermaa), Gluteenipitoisia viljatuotteita (kuten pastaa ja leipää), Soijaproteiinia (kuten soijapapuja), Pähkinöitä (kuten cashewpähkinöitä ja manteleita), Maapähkinöitä, Seesaminsiemeniä.

 

Lisäksi tietyt ruokakassit sisältävät kalaa, kuten kirjolohta ja turskaa (Kala-kasviskassi, Arkikassi, Klassikkokassi). Aiempien lisäksi Arkikassi ja Klassikkokassi sisältävät: Sianlihaa (luomu), Naudanlihaa (luomu), Siipikarjatuotteita (luomu).

 

Mikäli haluat varmistua tietyn viikon tuotteista, voit ottaa meihin yhteyttä osoittessa tiimi@antonanton.fi.

 

ONGELMATILANTEET & TAKUU

Mikäli A&A Ruokakassi tai muu tilattu tuote on vioittunut, puutteellinen tai vääränlainen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta välittömästi.

Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä kolmen päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Aiheutuneen vahingon korvaamisesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Ilmoitukset virheistä: tiimi@antonanton.fi

 

HENKILÖTIEDOT

Kun rekisteröidyt palveluun pääset automaattisesti postituslistallemme. Pidätämme oikeuden käyttää yhteystietoja Anton & Anton Porvoon ruokakauppa Oy:n palveluja sekä tuotteita koskevissa asioissa sekä luovuttaa käyttäjätietoja kuljetuksista huolehtivalle yhtiölle. Käyttäjärekisteri on asianmukaisesti suojattu.

 

KÄYTTÄJÄN LUOMA SISÄLTÖ

Sivusto antaa käyttäjälle mahdollisuuden lähettää kommentteja tai muulla tavoin välittää tai julkaista sisältöä sivustomme kautta esimerkiksi blogiin kommentoiden, jättämällä tuotearvion tai antamalla meille erikseen luvan näyttää sivustollamme käyttäjän omassa sosiaalisessa mediassa lisäämäänsä sisältöä.

Käyttäjä on vastuussa luomastaan sisällöstä (sisällön laillisuus, luotettavuus, asianmukaisuus, alkuperäisyys ja tekijänoikeudet) ja lähettämällä sisältöä hän takaa, että hänellä on oikeus lähettää se meille. Jakamalla meille edellä lueteltuja sisältöjä, käyttäjä antaa meille luvan käyttää kirjallisia arviointeja tai kuvamateriaalia sivustollaan ja markkinoinnissaan ilman erillistä korvausta. Anton&Antonilla on oikeus tarkastella ja tarvittaessa muokata arvioita ennen niiden julkaisemista. Emme julkaise kommentteja, jotka ovat sopimattomia tai eivät sisällä olennaista tietoa tuotteesta. Sisällön jakaminen käyttäjälle täysin vapaaehtoista.

 

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.