0

Ostoskorisi on tyhjä


Anton&Anton goes meetingS!

Haluatko vieraillesi, asiakkaisellesi tai tiimillesi herkullista, terveellistä ja energisoivaa tarjottavaa? Meidän kaavamme tähän on yksinkertainen: Hyvää, tuoretta ja terveellistä – helposti! 

Rakensimme sinua varten herkullisia annoksia, joista voit helposti valita tilaisuutesi luonteeseen sopivimman paketin. Tuotteemme ovat pakattu biohajoaviin tai kierrätysmateriaalista valmistettuihin pakkauksiin, koska vastuullisuus on meille sydämen asia.TUOTTEEMME

Kokouspakettien tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti A&A omassa keittiössä Järvenpäässä. Tuotteet valmistetaan tuoreena, tarkoin valittuja raaka-aineita käyttäen ilman turhia lisäaineita. Näppärä, Iloinen ja Vastuullinen ovat ruokafilosofiamme peruspilareita, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

 Reseptiikassa käytämme paljon kasviksia ja vihanneksia sekä laadukasta, kotimaista luomulihaa ja kanaa. Panostamme laadukkaisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja suosimme niitä lähi- ja pientuottajia, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Tarjontamme muuttuu vuodenaikojen mukaan ja pyrimme aina hyödyntämään kunkin sesongin parhaita raaka-aineita. Eri vaihtoehdoissa olemme pyrkineet huomioimaan myös erikoisruokavaliot ja allergiat.


"KAIKKI OLI MAUKASTA JA TOSI SUPER. KOKOUS ONNISTUI LOISTAVASTI!" - Pepe


TOIMITUSEHDOTTEE TILAUS TAI KYSY LISÄÄ

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Laita meille viestiä, jos haluat kysyä lisää tuotteista tai toimitusajoista tai tehdä tilauksen. Jätäthän myös puhelinnumerosi, jos toivot, että soitamme sinulle.