
Tuplahyvää joulua
Anton&Antonin lahjalaatikolla
Yhdistimme voimat Vennerin kanssa, jotta joulu olisi tänä vuonna kaksin verroin iloisempi.
Lue joulun parhaasta lahjasta alta <3
Joulun parhaat lahjat maistuvat herkulliselta ja tekevät hyvää !

Anton&Anton herkkulaatikko
Olemme jälleen koonneet lahjalaatikkoon kotimaisten pientoimittajien parhaat herkut.
Katso alempaa, mitä kaikkea ihanaa laatikko sisältää.
Kun tilaat Anton&Antonin herkkulaatikon, sen lisäksi yhdelle avuntarpeessa olevalle perheelle toimitetaan Vennerin Sesonkiruokalaatikko.
Yhteishinta A&A herkkulaatikolle ja Venner-avustukselle
on 99 euroa.
Tilaukset ja tiedustelut: tiimi@antonanton.fi / puh. 09 2312 111

Vennerin Sesonkiruokalaatikko
Sesonkilaatikko sisältää kaudenmukaiset ainekset ja reseptit
kahteen ravitsevaan ateriaan neljälle henkilölle.
Tee tuplasti hyvää ja maukasta ja valitse joululahjaksi
Anton&Anton ja Vennerin laatikot!
Tutustu Venneriin täältä.
Anton&Antonin lahjalaatikon pientoimittajien parhaat herkut:
Malmgårdin kartano on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Peltopinta-alaa on lähes 500 hehtaaria. Kartanolla harjoitetaan myös matkailua, oluttuotantoa ja metsätaloutta. Sähköenergia tuotetaan oman kosken vesivoimasta.
Helsingin Kahvipaahtimo perustettiin rakkaudesta hyviin kahveihin. Kantavana ajatuksena on, että kahvin ei tarvitse olla monimutkaista ollakseen hyvää ja kaunista.
A&A Kahviksi valittu Buli-kahvi on stydi, voimakas ja pähkinäinen.
Mehustamo on perustettu vuonna 1997 ja se sijaitsee Kouvolassa Elimäellä. Tuotteet tehdään säilöntäaineettomasti, suomalaisista marjoista.
Mercedes Chocolaterien suklaatehdas sijaitsee Lemlandissa, Ahvenanmaalla. Yrityksen perustaja Mercedes tuli Venezuelasta Ahvenanmaalle ja aloitti herkullisten suklaapraliinien valmistamisen.
Nykyiset suklaantekijät vaalivat Mercedesin tietotaitoa ja intohimoa käsityöhön ja valmistavat praliineja ja suklaakonvehteja omalla luovuudella, uteliaisuudella ja tarkkuudella maustettuna.
Ympäristö on ihana ja siitä löytyy kaikkea maalaiselämään liittyvää. Tuotanto alkoi Gunillan Norrlinin kotona 1994 ja muutamaa vuotta myöhemmin toiminta muutti liiketilaan, jossa se sijaitsee vielä tänä päivänä. Gunillan mielestä on etuoikeus työskennellä työn parissa, jota hän rakastaa, koska työ suklaan parissa on asia, johon hän ei ikinä tule kyllästymään.
Tila on ollut Brucen suvun hallussa 1750-luvulta lähtien ja nykyään isäntänä toimii Tomas Bruce. Mehiläistarhauksen aloitti jo 1980-luvulla Tomaksen vanhemmat, Bjarne ja Mia Bruce.
Tänään Marbackalla on 150 mehiläispesää ja tilalla tuotetaan monikukkahunajaa, lajihunajia sekä maustettuja hunajatuotteita. Marbackan oman hunajan maku tulee tilalla viljeltävistä kasveista, kuten härkäpavusta, tattarista ja hunajakukasta.
Tilaaminen ja toimitus
Kun tilaat lahjan viimeistään keskiviikkona 1.11.2023, tarjoamme kuljetuksen veloituksetta toimistollenne.
Minimitilausmäärä on viisi herkkulaatikkoa. Tilaa viimeistään 10.12.2023. Toimitukset viikoilla 50 & 51.
Kysymykset ja tilaukset
Kaipaatko lisätietoa?
Laita viestiä tai soita Katjalle - hän auttaa mielellään!
tiimi@antonanton.fi / puh. 09 2312 111
Yhteydenottolomake
Haluatko tilata joulun parhaan lahjan? Lähetä meille viestiä ja olemme yhteydessä pikimmiten.

Lihaa läheltä
Pikkasen parempaa, koska tuore liha on aina mahdollisimman läheltä, antibiootitonta ja GMO-vapaata

Oikeat raaka-aineet
Pikkasen parempaa, koska enemmän oikeita raaka-aineita, vähemmän lisäaineita.

Ei oikoteitä
Pikkasen parempaa, koska kaikki tehdään arvojen pohjalta, ilman oikoteitä.