TILAA TÄÄLTÄ JOULUTUOTTEET

JOULU

Tee joulusta stressittömämpi ja tilaa joulutuotteet ajoissa suoraan kotiovellesi. Suosittu Joulukassimme sisältää herkullisen ateriakokonaisuuden neljälle. Lisäksi löydät joulukaupastamme luomukinkkua, kalkkunaa, ankkaa ja tietenkin ihania joulukakkuja.

Tilaa joulutuotteet su 17.12. mennessä. Joulutuotteiden toimitus on pe 22.12. tai la 23.12. Voit valita kotiintoimituksen tai noudon kaupasta. Huomaathan, että Joulukassi toimitetaan vain kotiinkuljetuksella.

Huomioithan, että lihatuotteiden keskipaino ja hinta-arvio on suuntaa antavia. Tuotteen paino määrittää lopullisen hinnan, joka maksetaan kaupalla tuotetta noudettaessa tai kotiinkuljetuksissa jälkikäteislaskulla.

JOULURUOKAKASSI

Jouluruokakassi

168.00€
Vältä kauppojen jouluruuhkat ja tilaa jouluruokakassi suoraan kotiovellesi. Sinä vältyt stressiltä - me olemme suunnitelleet kaiken puolestasi! Saat raaka-aineet ja reseptit herkulliseen jouluateriaan sekä jälkiruokaan neljälle hengelle.

Kassissa on upea ateriakokonaisuus, jossa on mm. yrtti-appelsiinimarinoitua kalkkunanrintaa Hemmanetin tilalta Pohjanmaalta ja valikoima A&A Keittiön tekemiä herkullisia lisukkeita. Jälkiruoaksi nautitaan Joulutrifle piparkakuilla, mascarponella ja A&A keittiön vadelmamelballa.

Jouluruokakassi toimitetaan kotiinkuljetuksella valintasi mukaan joko perjantaina 22.12. (klo 15-18 tai 17-21) tai lauantaina 23.12. (klo 13-17).
Vältä kauppojen jouluruuhkat ja tilaa jouluruokakassi suoraan kotiovellesi. Sinä vältyt stressiltä - me olemme suunnitelleet kaiken puolestasi! Saat raaka-aineet, reseptit ja osittain valmistetut elementit herkulliseen jouluateriaan sekä jälkiruokaan neljälle hengelle.

JOULUKAKUT