Se alkuperäinen

RUOKAKASSI

Säästä aikaa, rahaa ja ympäristöä

KATSO KAIKKI MENUT

VALITSE SINUN RUOKAKASSISI

ARKIKASSI

Todellinen arjenpelastaja.

KATSO MENU

KLASSIKKOKASSI

Rakkaat klassikot uudella twistillä.

TUTUSTU JA TILAA

KALA-KASVISKASSI

Flexaajan valinta.

TILAA TÄSTÄ

VEGAANIKASSI

Suomen ainut vegaanikassi.

TUTUSTU JA TILAA

MIKSI A&A RUOKAKASSI?

Se alkuperäinen

Aito ja alkuperäinen on useimmiten juuri se oikea valinta. A&A Ruokakassi syntyi asiakkaidemme toiveesta. Jotta ruoanlaitto olisi herkullisesti helpompaa.

Säästä luontoa ja rahaa

Jopa 30% normaali ruokaostoksista päätyy roskiin. Ruokakassissa sinulla on juuri oikea määrä raaka-aineita. Se säästää paitsi luontoa, myös lompakkoa.

Oma keittiö

Omat ravintolakokkimme valmistavat keittiössämme monia Ruokakassien aterioiden ainesosia. Helpompaa sinulle, laadusta ja mausta tinkimättä.

Anton&Anton parhaat valmisateriat 6 kpl setti

Anton&Anton parhaat valmisateriat 6 kpl setti

Valikoima A&A ravintolakokkien käsintehtyjä valmisaterioita. Kiireisen päivän pelastus, niin kotiin kuin toimistollekin.
Normaali hinta44.90€
/
Sis. alv

Pelasta viikko Anton&Antonin valmiilla aterioilla! Tässä setissä on yksi jokaista Anton&Antonin valikoimassa olevaa valmista lämmitettävää annosta sekä yksi molempia herkullisia salaattiannoksiamme. Täydellinen setti toimistolle ja etätyöhön, koululaiselle ennen harrastuksiin menoa ja kenelle vaan, joka haluaa että jääkaapissa on aina hyvää ja terveellistä ruokaa valmiina.

Sisältää yhteensä 6 annosta:

 • Klassinen lasagne 300 g (L)
 • Haukipihvi, rapukastike ja puikulaperunamuusi 360 g (L, G)
 • Riista-Wallenberg, juuresmuusi ja puolukkahillo 350 g (L, G)
 • Rapeat fileenugetit, fried rice ja hapanimeläkastike 350 g (M)
 • Korea Love 380 g (M, G)
 • Greek Goddess 370 g (V)
 •  

  Toimituspäivä

  Mitä asiakkaamme sanovat?

  Tuotteet olivat laadukkaita. Esim broilerihampurilaiset olivat erittäin hyvät siinä olivat maut kohdallaan.Kaikki komponentit yhdessä olivat 10+. Reseptissä mukana oli myös pikku vinkit. Annoskoot sopivat. Tilaan jatkossakin. Iso plussa siitä että voi tilata kassin silloin tällöin eikä sitoa mihinkään kestotilaukseen.

  Stina M.
  Arkikassi

  Klassikkokassi ei ikinä tuota pettymystä, mutta se kultainen haukikeitto... se oli huikea! En tiennytkään että voi omassa keittiössä valmistaa niin hyvänmakuista keittoa. Tykkään myös siitä että ohjeet ovat selkeitä ja kuvat antaa ihania vinkkejä esillepanosta - arjesta tulee juhla!

  Anu H.
  Klassikkokassi

  Olemme olleet palveluun kovin tyytyväisiä. Erityisesti asiakaspalvelu on jatkuvasti ylittänyt odotukset. Olemme olleet resepteihin ja ruokiin todella tyytyväisiä!

  Eero
  Kala-kasviskassi

  Täydellisiä lounaita etäpäiviin! Tulee syötyä muutakin, kun leipää ja tähteitä. Kunnon ruoalla jaksaa niin paljon paremmin.

  Piia
  Parhaat valmisateriat -setti