We are hiring: useita tehtäviä avoinna
0

Ostoskorisi on tyhjä

We are hiring: useita tehtäviä avoinna

elokuu 12, 2019

We are hiring: useita tehtäviä avoinna

 

Anton&Anton on ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, nettikauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita. Lisäsi Anton&Antonilla on oma keittiö. Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. Iloinen näppärä ja vastuullinen ovat ruokafilosofiamme perusta. Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille vuonna 2008. Se sai nimensä perustajien pojilta. Antonilaisia yhdistää rakkaus hyvään ruokaan ja halu parantaa ihmisten arkea – tätä odotamme myös Sinulta. Katso lisää

www.antonanton.fi

 

Kom och jobba för Anton&Anton!

Etsimme työntekijöitä Anton&Antonin ruokakaupoille. Tarjolla useita eri tehtäviä kuten myymäläpäällikkö, vuorovastaava ja keittiöhenkilökuntaa. Pääset tekemään monipuolisesti kaupan eri tehtäviä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • mielenkiintoa ruokaa ja alaa kohtaan
 • palvelualttiutta
 • esimieskokemusta vähittäiskaupasta (myymäläpäällikön tehtävä)
 • molempien kotimaisten kielien osaaminen plussaa

   

  Oletko etsimämme henkilö? Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@antonanton.fi – toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisäkysymyksiin vastaa Petra Urasto: petra.urasto@antonanton.fi / p. 040 1522 096

 • Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

  Tutustu ruokakasseihin

  Jätä kommentti

  Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista