We are hiring: useita tehtäviä avoinna
0

Ostoskorisi on tyhjä

We are hiring: useita tehtäviä avoinna

elokuu 12, 2019

We are hiring: useita tehtäviä avoinna

 

Anton&Anton on ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, nettikauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita. Lisäsi Anton&Antonilla on oma keittiö. Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. Iloinen näppärä ja vastuullinen ovat ruokafilosofiamme perusta. Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille vuonna 2008. Se sai nimensä perustajien pojilta. Antonilaisia yhdistää rakkaus hyvään ruokaan ja halu parantaa ihmisten arkea – tätä odotamme myös Sinulta. Katso lisää

www.antonanton.fi

 

Kom och jobba för Anton&Anton!

Etsimme työntekijöitä Anton&Antonin ruokakaupoille. Tarjolla useita eri tehtäviä kuten myymäläpäällikkö, vuorovastaava ja keittiöhenkilökuntaa. Pääset tekemään monipuolisesti kaupan eri tehtäviä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • mielenkiintoa ruokaa ja alaa kohtaan
 • palvelualttiutta
 • esimieskokemusta vähittäiskaupasta (myymäläpäällikön tehtävä)
 • molempien kotimaisten kielien osaaminen plussaa

   

  Oletko etsimämme henkilö? Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@antonanton.fi – toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisäkysymyksiin vastaa Petra Urasto: petra.urasto@antonanton.fi / p. 040 1522 096

 • Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

  Tutustu ruokakasseihin

  Jätä kommentti

  Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista