We are hiring!

We are hiring!

Tule meille luomaan uutta!

 

Etsimme useampaa uutta tiimiläistä Anton&Antonin valmistuskeittiöön Järvenpäähän. Avoinna olevat toimet ovat vuoropäällikkö, kokki sekä ekstrakokki/kesätyöntekijä.

 

Anton&Anton on v. 2008 perustettu iloinen ja inspiroiva ruokakauppabrändi. Myymme aitoa ruokaa ihmisille, joille ruoan maku ja alkuperä on tärkeää. Kaksi kortteliruokakauppaa palvelevat vaativia asiakkaitamme Kruununhaassa ja Ullanlinnassa. Suosittu, verkkokauppamme kautta myytävä A&A Ruokakassi sisältää reseptit ja raaka-aineet itse valmistettuihin aterioihin.

 

A&A Keittiö sijaitsee Järvenpäässä ja tuottaa hyvää, värikästä ja freesiä ruokaa ruokakaupoillemme sekä vastaa pienimuotoisesta catering toiminnasta. Tämän lisäksi lanseeraamme kevään 2018 aikana uuden konseptimme, Anton&Anton Kioskin, joka tarjoaa hyvää ja helposti mukaan otettavaa ruokaa kiireiselle kaupunkilaiselle. Avaamme useita kioski-pisteitä seuraavien vuosien aikana ja rekrytoimme uusia tiimiläisiä keittiöön vastaamaan kasvuamme.

 

Tule tekemään A&A Kioskista kuuluisa ruoasta. Saat käsiisi arvostetun ruokabrändin ja tilaisuuden vaikuttaa uuden ruokakonseptin menestykseen. Pienenä yrityksenä toimimme ketterästi, mutta saamme tarvittaessa selkänojaa emoyhtiöltämme. 

 

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

A&A vuoropäällikön tehtäviin kuuluu mm. tilausten tekeminen, reseptiikan luominen Jamix-järjestelmällä, keittiötyön organisointi, hävikin seuranta, ruoanvalmistus kylmällä ja lämpimällä puolella sekä ruoan pakkaaminen. Hoidat työsi tarkasti ja huolellisesti iloisella otteella.

Keskimääräinen työaika on 37,5h/vko ja painottuu aamuvuoroon. Teemme töitä myös viikonloppuisin. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä.

 

KOKKI

A&A kokin tehtäviin kuuluu ruoanvalmistus ja -pakkaustehtävät, varastotilanteen seuraaminen, kuormien purkaminen, tarvittaessa tavaran tilaaminen ja kaikki keittiön perustoiminnot. Keskimääräinen työaika on 37,5h/vko ja painottuu aamuvuoroon. Teemme töitä myös viikonloppuisin. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

 

EKSTRAKOKKI/KESÄTYÖNTEKIJÄ

A&A extrakokin/kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluvat samat tehtävät kuin kokin toimessa. Viikkotyöaika on keskimäärin 15 h, mutta loma- ja suunnitteluajankohtina keskimäärin 37,5h. Työaika painottuu aamuvuoroon viikolla ja/ tai viikonloppuna. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta reipasotteiset ja jo työkokemusta hankkineet ruoka-alaa opiskelevat myös huomioidaan.

 

 

Hakuaika päättyy 4.3.2018. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@antonanton.fi

Lisätietoja eri toimenkuvista ja työtehtävistä voi kysyä osoitteesta: pauliina.palos@antonanton.fi

 

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua