Vihreä kasvismunakas fetajuustolla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Vihreä kasvismunakas fetajuustolla

heinäkuu 28, 2017

Vihreä kasvismunakas fetajuustolla

Valmistusaika:30 minuuttia

 

Ainekset:

  • 1 rasia pinaattia
  • 2 rkl öljyä
  • 1 fenkoli
  • 1 tuore parsakaalin varsi
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta valkopippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 salaatti
  • 1 paprika
  • salaattikastiketta

 

 

  1. Viipaloi fenkoli ja kuullota öljyssä pari minuuttia.
  2. Jaa parsakaali nippuihin ja keitä muutama minuutti suolatussa vedessä kattilassa.
  3. Lisää parsakaali ja fenkoli paistinpannuun ja myös pinaatinlehdet (huuhdellut).
  4. Vatkaa munat suolan, pippurin ja maidon kanssa. Kaada seos kasviksille paistinpannuun.
  5. Lisää fetajuusto ohuina siivuina. Anna munakkaan kypsyä pannussa matalalla lämmöllä kannen alla.
  6. Kuutioi paprika. Sekoita salaatti ja kuutioidut paprikat kulhossa. Mausta salaattikastikkeella.

Tarjoa: Raikas kasvismunakas salaatin kera!

 

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista