0

Ostoskorisi on tyhjä

Vegebolognese spelttipastalla

lokakuu 09, 2020

Vegebolognese spelttipastalla

 

Vegebolognese spelttipastalla
VEGAANINEN
Neljälle
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoisvälineet: Raastin

 

AINEKSET:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
4 dl vettä
1 ¼ tl suolaa
2 tl sokeria (tai hunajaa, jos et tee vegaanisena)
½ tl juustokuminaa
2 dl belugalinssejä
½ kesäkurpitsa 
1-2 porkkanaa
1 tl mustapippuria
3-4 oksaa oreganoa

Lisäksi:
1 ps spelttipastaa
2-3 oksaa oreganoa

TEE NÄIN:

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita noin minuutti.

2. Lisää tomaattisäilykkeet, vesi (huuhtele vedellä säilykepurkit, niin saat kaiken tomaatin käyttöön), suola, sokeri ja juustokumina.

3. Huuhtele belugalinssit ja lisää kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, laske hieman lämpöä ja keitä noin 10 minuuttia.

4. Raasta puolikas kesäkurpitsa. Kuori ja raasta porkkanat. Laita raasteet kattilaan ja keitä vielä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.

5. Keitä bolognesen kypsyessä luomu spelttipasta suolalla maustetussa vedessä noin 7-8 minuuttia.

6. Mausta bolognese mustapippurilla sekä hienonnetulla oreganolla, kun linssit ovat kypsyneet. Belugalinssit ovat kypsiä, kun ne ovat vielä napakoita, mutta hajoavat syödessä.

Tarjoa vegebolognese spelttipastan kanssa ja tuoreilla oreganon lehdillä viimeisteltynä. 

Vinkki! Bolognesen mausteiksi sopivat myös soijakastike, savupaprika tai erilaiset yrttimausteet!

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista