Uunibataattia aurinkokuivattu tomaatti-fetajuustodipillä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Uunibataattia aurinkokuivattu tomaatti-fetajuustodipillä

tammikuu 29, 2021

Uunibataattia aurinkokuivattu tomaatti-fetajuustodipillä

 

Uunibataattia aurinkokuivattu tomaatti-fetajuustodipillä 
GLUTEENITON
Neljälle
Valmistusaika: 40 minuuttia

 

AINEKSET:

4 kpl bataattia
2 rkl oliiviöljyä
1-2 tl suolaa

1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 luomu fetajuusto
3 dl turkkilaista jugurttia
2-3 hyppysellistä suolaa
1 tl pippuria

1 ps friseesalaattia
½ kurkku
2 luomuporkkanaa
Oliiviöljyä

 

TEE NÄIN: 

1. Laita uuni 225 asteeseen.

2. Bataatti: Huuhdo ja jaa pituussuunnassa ja töki haarukalla reikiä bataatin pinnalle. Sivele kuori ja pinta oliiviöljyllä ja suolaa pinta. Paahda kuori ylöspäin noin 30 minuuttia uunin keskitasolla.

3. Tee aurinkokuivattu tomaatti-fetadippi. Hienonna aurinkokuivattu tomaatti ja fetajuusto. Sekoita yhteen jugurtin, suolan ja pippurin kanssa.

4. Huuhtele salaattiainekset ja kuori porkkana. Rouhi salaatti, raasta porkkana ja siivuta kurkku. Sekoita yhteen ja lorauta oliiviöljyä salaatin sekaan!


Tarjoile aurinkokuivattu tomaatti-fetajuustodippi uunibataatin ja salaatin kera.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista