0

Ostoskorisi on tyhjä

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla

helmikuu 12, 2021

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla

 

Tortillat paneroidulla seitillä ja mangosalsalla
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30-35 min

AINEKSET:

600 g seitifilettä
4 rkl jauhoja
1 tl suolaa
1- 1 ½ chilijauhetta, -hiutaleita tai paprikajauhetta
2 kananmunaa
2 dl korppujauhoja tai panko
2-3 rkl voita ja/tai öljyä
1 pkt tortillaleipää

Mangosalsa:

2 kpl mangoa
1 avokado
1 punasipuli
4 cm chiliä
5-6 vartta korianteria
1 lime, mehu
2 tl oliiviöljyä
2-3 hyppysellistä suolaa ja pippuria

2 dl kermaviiliä tai creme fraîchea
1 ruukku friseesalaattia

TEE NÄIN: 

1. Leikkaa kala osiin.

2. Sekoita lautasella jauho, suola ja mauste ja toisella korppujauhot. Vispaa kananmunat kulhossa.

3. Mangosalsa: kuutioi mango ja avokado, hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Purista limestä mehu. Sekoita ainekset ja lorauta oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

4. Laita uuni 150 asteeseen.

5. Kääntele kalapalat ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.

6. Paista voissa ja/tai öljyssä keskilämmöllä, noin 2 minuuttia molemmin puolin. Lämmitä tortillaleivät uunissa.

7. Revi salaatinlehdet ruukusta.

Tarjoile tortillaleipä täytettynä paneroidulla kalalla, mangosalsalla, nokareella crème fraîchea ja salaatinlehdillä.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista