Tomaattinen mozzarella-gnocchivuoka

helmikuu 12, 2021

Tomaattinen mozzarella-gnocchivuoka

 

Tomaattinen mozzarella-gnocchivuoka
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30 minuuttia

AINEKSET:

1 ½ prk tomaattimurskaa
1 kananmunaa
½ tl sokeria
¼ tl suolaa
½ tl mustapippuria
(1 hienonnettu valkosipulinkynsi)
2 ps mozzarellaa
1 pkt gnoccheja
öljyä vuoan voiteluun
1 dl mozzarellaraastetta 
½ ruukku lehtipersiljaa


Lisäksi:
½ kurkku
1 keltainen paprika

 

TEE NÄIN:

1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.

2. Sekoita kulhossa tomaattimurska, kananmuna, sokeri, suola ja mustapippuri (sekä hienonnettu valkosipulin kynsi).

3. Revi tai leikkaa mozzarellat pieniksi paloiksi. Sekoita mozzarellapalat ja gnocchit tomaattiseoksen joukkoon.

4. Voitele laakeahko uunivuoka tilkalla öljyä ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle noin 1 dl mozzarellaraastetta.

5. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut hiukan väriä. Ota uunista ja anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

6. Mozzarella-gnocchivuoan paistuessa leikkaa kurkku ja paprika tikuiksi.

Tarjoa mozzarella-gnocchivuoka lehtipersiljalla viimeisteltynä, kurkku- ja paprikatikkujen kanssa.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista