Tomaattinen lohikeitto fenkolilla
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
2:lle hengelle
Valmistusaika: 20-25 minuuttia
Erikoisvälineet: Kattila, raastin
AINEKSET:
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
½ dl hienonnettua tilliä
2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl voita
3 dl vettä
1 kala- tai kasvisliemikuutio
1½ dl ruokakermaa
½ sitruuna(kuori ja mehu)
1 fenkoli
½ prk papuja
300 g kirjolohta
TEE NÄIN:
1. Kuori ja pilko salottisipuli ja valkosipuli.
2. Siirrä kattilaan yhdessä hienonnetun tillin, tomaattipyreen ja voin kanssa.
3. Paista pari minuuttia, ja lisää vettä kattilaan.
4. Lisää liemikuutio sekä kerma, keitä 2-3 minuuttia.
5. Sillä välin voit höylätä tai leikata fenkolin ohuesti ja kuutioida lohen. Raasta sitruunan kuori.
6. Lisää kattilaan sitruunamehu ja -raaste, lohi, pavut sekä fenkoli. Lisää tarvittaessa hieman vettä. Anna hautua pari minuuttia, tarkista maku ja mausta suolalla oman maun mukaan.
Tarjoa kalakeitto tuoreella tillillä viimeisteltynä tuoreen leivän kanssa.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista