0

Ostoskorisi on tyhjä

Tofubowl ja parsakaaliwokki

lokakuu 09, 2020

Tofubowl ja parsakaaliwokki



Tofubowl ja parsakaaliwokki
GLUTEENITON, MAIDOTON
Valmistusaika: 35-40 minuuttia
Erikoisvälineet: paistinpannu, kattila, teho- tai sauvasekoitin

AINEKSET:

1 pkt tofua
1 (tai noin 500g) parsakaali
1 kesäkurpitsa
1 paprika
öljyä (paistamiseen)
suolaa
2 valkosipulinkynttä
1 (tai noin 150g) raitajuuri
1 ruukku salaattia
4 annosta riisiä
1-1½ dl oliiviöljyä
4-5 meiraminoksaa
1 prk kauraranskankermaa

 

TEE NÄIN:

1. Aloita laittamalla riisille noin 5 dl vettä kiehumaan.

2. Sekoita yhteen kermaviili, kuorittu ja puristettu valkosipulinkynsi, sinappi (voi jättää pois) sekä hyppysellinen suolaa. Laita jääkaappiin tekeytymään.

3. Huuhtele ja leikkaa parsakaali pienemmiksi paloiksi, huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuori sekä höylää tai leikkaa ohuesti raitajuuri.

4. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

5. Sekoita yrttiöljy teho- tai sauvasekoittimella: 1-1 ½ dl oliiviöljy, valkosipulinkynnet, meirami ja hyppysellinen suolaa. 

6. Wokkaa parsakaali, kesäkurpitsa ja paprika öljyssä paistinpannussa, mausta suolalla. Siirrä ne sen jälkeen erilliselle lautaselle. 

7. Leikkaa tofu siivuiksi ja paista kullanruskeaksi öljyssä.

8. Sekoita riisiin yrttiöljy ja linssit ja mausta suolalla. 

Tarjoa kulhosta riisi yrttiöljyn, tofun, vihanneswokin, salaatinlehtien ja raakojen raitajuuriviipaleiden kanssa. Laita päälle kaurakermaviilikastiketta nokareittain.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista