Tilaa pääsiäinen kotiovelle
0

Ostoskorisi on tyhjä

Tilaa pääsiäinen kotiovelle

maaliskuu 29, 2019

Tilaa pääsiäinen kotiovelle

 

Haluamme tehdä pääsiäisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja maukkaaksi, jotta voit keskittyä yhdessäoloon sekä ruoasta ja tunnelmasta nauttimiseen. Meiltä voit tilata myös kotimaista luomukaritsaa, kakkuja, mämmiä ja A&A Pääsiäiskassin. Siirry tekemään pääsiäisostokset tästä.

 

Pääsiäiskassi

Pääsiäiskassi sisältää kaksi maittavaa pääsiäisateriaa neljälle hengelle. Pääset nauttimaan A&A Keittiön valmistamista ruoista ja valmistamaan osan itse laadukkaista raaka-aineista selkeiden ohjeiden kera. Kotiovelle toimitettavan Pääsiäiskassin hinta on 159 €.

Menu – pitkäperjantai

Carpaccio pikkelöidystä keltajuuresta savugranolalla sekä vuohenjuustokreemillä

Paistettua siikaa, parmesaanipolenta ja keltatomaatti-kaprissalsa sekä grillattua parsaa

A&A Keittiön pasha

 

Menu – pääsiäislauantai

Oeufs en Cocotte pinaatilla

Savustettu kotimainen luomulampaanpaisti

Pääsiäispelti paahdetuilla perunoilla, fenkolilla, miniporkkanoilla ja versoilla sekä kahdella kastikkeella: salsa romesco ja tillipesto

 

Lauantaina voit kattaa runsaan pääsiäisbrunssin tai tarjoilla pääsiäislounaan!

 

Toimitusvaihtoehdot

Toimitusvaihtoehtoja on kaksi: kotiinkuljetus torstaina 18.4. (14-17 tai 16:30-21) tai nouto kaupoiltamme ke 17.4.- pe 19.4. Päivitämme kauppojen pääsiäisen aukioloajat verkkosivuillemme.

 

Pääsiäiskassin voit valita ainoastaan kotiinkuljetuksella, joka sisältyy kassin hintaan. Muut pääsiäistuotteet voit tilata kotiinkuljetuksella (10,90 €).

 

Otamme tilauksia vastaan kaupoillamme ja kioskilla lauantaihin 13.4. klo 18:00 asti.

 

Verkkokaupassa tilauksia voi tehdä 14.4. klo 23:59 asti.

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista